4 iulie 2019 Fotografie de nunta

Fotografii care nu trebuie sa lipseasca din albumul de nunta

Organizarea unei nunti poate sa dureze luni sau poate chiar ani, in schimb, ziua nuntii va trece cu o viteza nebuna.

Pentru a putea avea in memorie pentru totdeauna aceasta zi magica si pentru a o retrai din nou si din nou, nu exista o alta solutie mai buna decat angajarea unui fotograf de nunta capabil sa ofere fotografii de cea mai buna calitate. In plus, exista idei care puse in aplicare vor face fotografiile de nunta magice! Nimic nu ii impiedica pe miri sa  sugereze anumite pozitii in discutiile pe care le au cu un fotograf de nunta.

Iata 10 fotografii care nu ar trebui sa lipseasca din albumul de nunta:

1) Fotografia care surprinde momentul in care mirele isi vede aleasa imbracata in rochie de mireasa. Acest moment marcheaza inceputul nuntii si trebuie sa fie imortalizat in fotografie.

2) Fotografia din timpul cununiei religioase. Aceasta parte a nuntii include momente pline de emotie care merita sa fie capturate in imagini. Emotia care se poate citi pe chipul mirilor in momentele slujbei religioase este nepretuita.

3) Fotografia primului sarut ca sot si sotie. Inevitabil, primul sarut ca sot si sotie trebuie sarbatorit si imortalizat printr-o fotografie.

4) Prima fotografie a cuplului proaspat casatorit. Aceasta trebuie sa surprinda momentul in care participantii la festivitate intampina cuplul cu flori, sau momentul in care se arunca boabe de orez asupra acestuia.

5) Fotografia de familie. Toata familia stransa in jurul sotilor, in care se vede relaxarea maxima a mirilor inconjurati de parinti. Din ce in ce mai popular, acest cliseu este inspirat de seria “familiei moderne”.

6) Fotografie a traditiilor pe care le respecta mirii. Indiferent de traditiile pe care le respecta cei doi miri este important sa fie imortalizate in fotografii. Nu numai ca aceste fotografii dezvaluie o parte intima a casniciei si a cuplului, dar ajuta generatiile viitoare sa continue sa urmeze aceste traditii.

7) Fotografia primului dans in calitate de sot si sotie. Primul dans al sotilor este un moment asteptat de catre toti invitatii! Un fotograf nunta cu experienta va surprinde  cele mai inedite momente ale acestui dans, rezultatul fiind un dans memorabil.

8) O fotografie a celor doi soti in timp ce taie tortul. Din nou, aceasta este o fotografie clasica, insa mirii pot trece peste anumite coduri prin imortalizarea momentului in care se servesc reciproc cu tort. Aceasta nu va fi cea mai eleganta dintre fotografiile de la nunta dar, fara indoiala, va smulge un zambet de fiecare data cand va fi privita.

9) Fotografie a celor doi miri, in timp ce o persoana draga tine un toast. Reactiile la discursurile celor dragi pot fi splendide! Rasete si lacrimi de emotie – astfel fotografii sunt o necesitate!

10) Fotografia celor doi miri cu animalul tau de companie. Nici animalele de companie nu trebuie sa fie excluse din fotografiile de nunta. O fotografie in compania catelului in ziua nuntii ii va face pe miri sa zambeasca de cate ori o vor privi. O cravata in jurul gatului si catelul va fi cel mai elegant din tot ansamblul!

MARIUS NICULAE PHOTOGRAPHY
Tel: 0728 187 628
contact@mariusniculae.commariusniculae.com

Marius Niculae

Încă din 2005 sunt fotograf de familie și copii, organizez zilnic în studioul meu ședințe foto nou născuți, ședințe foto copii, ședințe foto bebeluși, ședințe foto de maternitate și de familie. Vă aștept cu drag!
Spread the love