fotograf profesionist

5 motive pentru care sa alegi un fotograf profesionist

Poate ca te gandesti sa rogi un prieten sa faca poze la nunta ta sau la botezul copilului tau. Poate ai vrea sa colaborezi cu un fotograf cu mai putina experienta, dar care presupune costuri mai mici. Poate te gandesti ca tot ceea ce conteaza este calitatea camerei foto. Sfatul nostru este sa reconsideri putin criteriile dupa care iti alegi fotograful pentru evenimentele importante din viata ta.

Mai ales pentru ca fotografiile vor fi vizualizate si peste o luna si peste un an si peste 10. Pentru ca fotografiile sunt marturia care ramane in timp, asa ca vrei cu siguranta sa privesti cu drag pozele din albumul de familie! Iata 5 motive importante pentru care ar trebui sa alegeti un fotograf profesionist:

1. Un fotograf profesionist stie sa stapaneasca orice fel de camera foto. Fotografiile de calitate nu tin doar de un aparat de ultima generatie. Degeaba cel cu care vei colabora are cea mai tare camera foto de pe piata daca nu stie cum sa-i foloseasca la capacitate maxima optiunile, daca nu stie cum sa transforme lumina de diferite tipuri intr-un atu, daca nu stie ce trebuie sa surprinda in functie de eveniment, daca nu are ochiul format pentru asa ceva. Un fotograf profesionist nu va avea nevoie de indicatii din partea ta.

2. Un fotograf profesionist stie cum decurge un eveniment, care sunt etapele, care sunt momentele cheie, cand trebuie sa fie focusat pe anumite persoane implicate in eveniment. Simte emotiile celor din jur si poate sa le surprinda in fotografiile perfecte. Aceasta calitate vine odata cu experienta.

3. Un fotograf profesionist stie cum sa faca fata emotiilor si stresului personajelor principale ale unei nunti, spre exemplu. O mireasa agitata si emotionata nu are nevoie de un fotograf care sa o incurce si mai mult, ci de un sprijin, de cineva care sa o linisteasca si sa o faca sa zambeasca . Un fotograf profesionist stie sa organizeze invitatii pentru pozele de grup, stie cum sa faca sa nu fie intruziv, astfel incat invitatii sa se simta in largul lor.

4. Un fotograf profesionist stie cum sa rezolve problemele tehnice care pot aparea chiar in mijlocul evenimentului tau.

5. Un fotograf profesionist se va ocupa si de partea de prelucrare a fotografiilor, astfel incat detalii care pot strica o poza sa dispara ca prin farmec.

Noi v-am oferit doar 5 motive pentru care sa alegeti un fotograf profesionist, dar lista poate continua. Voi de ce aspecte tineti cont atunci cand decideti sa colaborati cu un anumit fotograf?

MARIUS NICULAE PHOTOGRAPHY
Tel: 0728 187 628
contact@mariusniculae.commariusniculae.com

Marius Niculae

Încă din 2005 sunt fotograf de familie și copii, organizez zilnic în studioul meu ședințe foto nou născuți, ședințe foto copii, ședințe foto bebeluși, ședințe foto de maternitate și de familie. Vă aștept cu drag!
Spread the love