fbpx

Acasa

Acasa

 

Fotograf bebeluși

Vă așteptam împreună cu cei mici în studioul nostru de pe strada Strada Zarii, Nr 13, Etaj 1, Interfon 1, București pentru a realiza împreună o ședință foto de neuitat.
 

Programează sedința Cumpără un voucher Vezi detalii
 

Fotograf de familie si copii

 

Fotografia de copii, o clipă de magie

Botez Maternitate Nou nascuti Copii Familie
 

Fotografia de maternitate

VEZI PORTOFOLIUL ~ PROGRAMARE

Sedinte foto maternitate

Majoritatea ședințelor foto de maternitate pentru doamnele însărcinate se fac în studioul foto, departe de ochii lumii, în special dacă gravidă dorește să pozeze aproape dezbrăcată. Într-adevăr, aceste ședințe foto sunt foarte comode, însă în aer liber, la natură, fotografiile sunt mult mai expresive, aici, viitoarea mămică își arata frumusețea naturală din plin, demonstrând totodată, că este gata să dea viață unei alte ființe.

Indiferent de faptul unde veți realiza ședința foto acasă sau afară, aveți nevoie de un anturaj interesant. Iar dacă doriți ceva special, puteți pune accentul pe mici detalii, cum ar fi povestea de naștere a copilului Dvs. Așteptarea copilului trebuie imortalizată în așa fel, încât apariția bebelușului pe lume să vorbească de la sine.

Este foarte plăcut, atunci când fotografiile scot în evidență tandrețea dintre viitorii părinți. Din imagini se vede, că bebelușul va avea parte de dragoste și grijă din partea lui mami și tati. Vă invit să vedeți câteva fotografii din portofoliul meu dedicat fotografiei de maternitate.

Sedinte foto nou nascut

VEZI PORTOFOLIUL ~ PROGRAMARE

Sedinte foto nou nascut

A venittttt!!! Se aude strigătul unui tată fericit. Așa începe totul, când sosit momentul arzi de nerăbdare să-ți vezi fetița sau băiețelul. Acesta este cel mai minunat lucru, de aceea sunt aici să păstrăm această amintire cu foto bebeluși într-o imagine de splendoare.

Dacă ați fost prin Grădina Botanică sau prin marile parcuri bucureștene, cel mai probabil m-ați văzut în acțiune, captând joculețe ale copilăriei sau iubiri la început de drum.

Foto NewBorn

Pentru bebelușul ce abia a ajuns pe lumea noastră agitată puteți alege unul dintre pachetele noastre de ședințe foto de nou-născuți. Îți recomand ca în primul an pentru a surprinde etapele de creștere și dezvoltare ale bebelușului tău să realizezi periodic o ședință foto de nou născut, nu îți spun asta ca fotograf, ci ca părinte.

Fotograf bebelusi

VEZI PORTOFOLIUL ~ PROGRAMARE

fotograf bebelusi

Salut, numele meu este Marius Niculae, sunt fotograf bebeluși și practic această meserie din anul 2005, iar meseria mea este de a crea amintiri pentru tine. Totodată sunt un soț iubitor și tată pentru băiatul meu adolescent deja, pasionat de sporturi ușor extreme.

Fotografia a debutat ca un hobby, cu un aparat banal, însă ceea ce a început ca joacă, s-a transormat într-o adevărată pasiune, iar primul contact cu un aparat foto profesional mi-a confirmat faptul că asta mi-a fost menit să fac. Călătoria mea în fotografie a luat viață după ce am avut o carieră total diferită și fără nicio legătură cu această artă.

Încetul cu încetul am participat la numeroase cursuri de formare și perfecționare precum “Yervant” sau “Jerry Ghionis” și am câștigat premii semnificative. Astfel am descoperit bucuria și plăcerea de a lucra cu bebelușii, copii și nu numai. Captarea frumuseții inocente pe care acești micuți oameni o au, nu poate fi comparată cu nimic altceva.

Fotograf de familie

VEZI PORTOFOLIUL ~ PROGRAMARE

sedinte foto familie

Nu este secret că nou-născuții, copiii și familia sunt subiectele mele preferate pentru fotografie. De fiecare dată, la orice ședință foto de copii, aceștia au fost o inspirație pură pentru mine.

Din timpul sarcinii și până la prima zi de școală sau chiar mai departe, am fost alături de clienții mei și le-am surprins toată paleta de trăiri: nerăbdare, extaz, ușurare, emoție, curiozitate, împlinire.

În principal lucrez cu lumina naturală, pentru că lumina este legătură dintre mama și copil în toate stagiile importante ale vieții: maternitate, naștere, copilărie.

Sedinte foto copii

Când prichindelul a descoperit tainele vorbirii și deja nu mai puteți ține pasul cu energia să debordantă, va așteptăm cu drag la o ședință foto de copii.

voucherele cadou pentru sedinte foto

De la an la an pare tot mai greu să găsești cadoul potrivit pentru cei dragi, uneori nici măcar nu cunoști atât de bine oamenii cărora vrei să le oferi un cadou astfel încât să știi de ce ar avea nevoie, ce i-ar bucura, ce le-ar produce bucurie.

Așa că venim în întâmpinarea voastră cu un voucher foto care cu siguranță va aduce zâmbete! Voucherele cadou pentru ședințe foto pot fi darul ideal. Este genul de cadou care va lăsa o amprentă, fotografiile rezultate rămânând amintiri pentru o viață întreagă și pentru generațiile următoare.

Este un dar pe care-l poți face și persoanelor de care nu ești poate extrem de apropiat, dar cărora ai vrea să le faci dovadă aprecierii tale. Poate fi un cadou pe care să-l oferi angajaților tăi, clienților, colaboratorilor. Ei pot opta apoi pentru genul de ședința foto care li se potrivește și se pot bucura de o experiență unică, singuri sau alături de cei dragi, de momente de conectare și de relaxare.
Vezi detalii despre vouchere.

 

Realizăm fotografii care vor spune o poveste

De ce eu? Pentru că îmi place să caut lumina care te avantajează, îmi plac cadrele cât mai puțin regizate și pun pasiune în tot ceea ce fac. În studioul meu toată lumea se simte ca acasă, am ani de experiență în spate și nu există eveniment din viața ta la care să nu-ți pot fi alături: nuntă, trash the dress, botez, perioada sarcinii, primele zile din viață bebelușului, aniversarea de un an sau pur și simplu o ședință foto care să celebreze bucuria de a-i avea pe cei dragi alături.

Iubesc oamenii și emoțiile pe care le transmit, fiecare fotografie înseamnă o ancora în timp iar noi toți avem nevoie de amintiri frumoase. Pentru că îți place ceea ce vezi aici!

Detalii si preturi sedinte foto Voucher foto Programeaza sedinta Contacteaza-ma
 
Spread the love