Album Botez Thomas

foto botez

Iubirea nu stie nimic despre trecut, nimic despre granite, despre prejudecati, ci este formata doar din clipe de fericire, din batai de inima in tandem, din visuri impartasite. Iar din iubire se nasc cele mai mari miracole.

Thomas este miracolul ce a luat nastere din dragostea frumoasa dintre Cassandra si Vlad, doi oameni minunati, alaturi de care a fost o placere sa fiu intr-una dintre cele mai importante zile a vietii lor: botezul lui Thomas.

La inceput de 2018, imbracat la patru ace, Thomas a intrat in biserica in bratele ocrotitoare ale mamicii sale, iar apoi a ascultat cuminte slujba dedicata lui din bratele nasei sale. I-au fost alaturi oameni dragi, oameni apropiati de aceasta familie frumoasa, iar pentru mine fiecare fotografie a fost o ocazie de a surprinde bucuria sincera. Botezul reprezinta o binecuvantare pentru sufletul inocent al copilului, iar pentru cei din jurul sau sansa de a se reconecta cu lucrurile esentiale si incarcate de semnificatii.

O petrecere plina de voie-buna a marcat crestinarea micutului Thomas, caruia ii doresc sa aiba parte de viata lunga, cu sanatate si energie pentru tot ceea ce-si va propune. Sa-si bucure parintii ani multi si fericiti, sa se bucure de tot ce are mai frumos viata de oferit si sa stranga amintiri extraordinare!

•  Preturi foto video botez  •  Cere o oferta de pret
Tel: 0728 187 628
Email: contact@mariusniculae.com