fbpx

Albume foto

Album Foto

Albumele foto sunt realizate cu mult stil și eleganță, sunt concepute pentru a vă satisface toate cerințele. Folosim doar materiale de calitate, rezistente la uzură. Un album foto va rămâne întodeauna un cadou inedit și deosebit pentru o persoană dragă Dvs.

Fotografiile sunt amintirile noastre și trebuie să acordăm atenție modului în care le păstrăm, doar așa peste ani ne vom putea bucura de ele. Va recomandăm să le păstrați într-un album foto, cu hârtie și coperți de calitate superioară, cu design plăcut. Albumul nostru foto îndeplinește toate aceste condiții, comandă-l acum!

Cum ne trimiteți fotografiile

Acest pas este foarte important după finalizarea comenzii

În funcție de modelul de album ales este necesar să ne trimiteți selecția de fotografii prin sistemul de transfer date securizat oferit de cei de la wetransfer.com.

Completați formularul de pe wetransfer.com astfel:
1. Add your file: alegeți și încărcați pozele
2. Email to: office@mariusniculae.com
3. Your email: adresa Dvs de email – folosiți aceeași adresă de mail de pe care faceți comanda
4. Message: treceți-va numele, așa vom ști să asociem pozele primite prin wetransfer cu comandă Dvs de pe website-ul nostru.

Fă cadoul perfect!

Albumul foto împreună cu un voucher foto cadou pentru o ședință foto profesională la studioul nostru sunt un cadou inedit și potrivit pentru întreaga familie sau prietenii tăi. Voucher cadou ședință foto, VEZI DETALII

Bucură-te de amintiri!
Spread the love