sedinte foto copii

Alegerea unui fotograf de copii

Dintre toate pozele pe care le facem în timpul vieții, cele din copilărie, pe când eram bebeluși sau mici copii sunt cele mai emoționante. Un lucru perfect normal, deoarece au o simbolistică aparte. Se capturează cele mai frumoase emoții ale unei noi vieți, cea mai importantă în ochii părinților.

Dar, cel mai important lucru este alegerea unui fotograf de copii. Nu orice profesionist în ale fotografiei este calificat în acest domeniu. Fotografiile cu copii necesită foarte multă experiență.

Deci așa cum alegi pentru copil unde se va naște, pediatrul, grădinița sau școala, lucruri pe care le faci în funcție de anumite criterii importante pentru tine, exact același lucru trebui să faci și atunci când vorbim despre alegerea unui fotograf de copii.

Care sunt criteriile de care să ții cont?

Stilul pozelor este pe placul tău? Fotograful are recomandări și o bună reputație? Poți avea acces la părerile clienților săi pe pagina sa de Internet sau de Facebook? Ai un bun feeling în ceea ce îl privește? Te simți în largul tău, simți că poți avea încredere în el? dacă răspunzi cu Da, la toate aceste întrebări, înseamnă că ai găsit fotograful ideal pentru tine.

Nu te grăbi deci cu alegere făcută. Nu în fiecare zi alegi să faci poze cu copiii, în familie. Amintirile se vor crea în același timp cu pozele făcute deci este foarte important să te simți excelent în compania sa. La fel cum alegi profesionistul care îți va face un tatuaj. Este cel care îți va grava pielea. Fotograful de copii este cel care îți va grava cele mai frumoase amintiri.

poze copii

Cel mai bine ar fi să alegi deci un fotograf de copii experimentat. îți va garanta cele mai reușite poze și va ști cum să abordeze copilul pentru a sta în cele mai frumoase poziții, pentru a obține cele mai frumoase cadre. Va ști deci cum să creeze o ambianță propice atât pentru cele mai calitative poze, cât și pentru ca copilașul să fie în deplină siguranță.

De asemenea, un fotograf trebuie să dea dovadă de creativitate. Îți vei da seama de asta prin decorurile alese pentru ședințele foto. Dar și prin unghiurile alese, lumina bună și cadrarea perfectă. În acest fel, se vor fabrica cele mai frumoase amintiri.

Nu este deci de ajuns ca un fotograf de copii să facă poze frumoase. Trebuie să dea dovadă de pasiune, de iubire, de răbdare, de respect și de înțelegere.

Urmărește-ne și pe Youtube pentru a viziona clipuri din timpul ședințelor foto.

Programează o ședință foto
MARIUS NICULAE PHOTOGRAPHY
Tel: 0728 187 628
contact@mariusniculae.commariusniculae.com

Marius Niculae

Încă din 2005 sunt fotograf de familie și copii, organizez zilnic în studioul meu ședințe foto nou născuți, ședințe foto copii, ședințe foto bebeluși, ședințe foto de maternitate și de familie. Vă aștept cu drag!
Spread the love