4 iunie 2017 Fotografie de nunta

Alegerea unui fotograf de nunta in cativa pasi simpli

Chiar si la cea mai simpla nunta este necesara prezenta unui fotograf, persoana care va face fotografii in acea zi importanta pentru cuplul care se casatoreste, dar si pentru invitatii acestuia. Alegerea unui fotograf nunta nu trebuie lasata pe ultima suta de metri atunci cand se organizeaza un astfel de eveniment, deoarece cei despre care se stie ca sunt foarte buni sunt si foarte solicitati, avand numeroase contracte pentru evenimente la caresunt angajati cu multe luni inainte.

5 pasi de luat in considerare atunci cand se doreste alegerea unui fotograf nunta

1. Obtinerea unor referinte:
– Solicitarea unor referinte de la prietenii sau cunostintele care au trecut prin aceeasi experienta mai inainte.
– De asemenea, referintele pot fi cautate pe site-uri si forumuri de nunta.
– Solicitarea unor referinte personalului care lucreaza in locatia in care se va organiza petrecerea de nunta.

2. Dupa obtinerea referintelor, se poate face o lista care sa includa 5 nume de fotografi care, cel putin teoretic, corespund, necesitatilor mirilor. Pe aceeasi lista se vor trece si toate intrebarile la care viitorii miri isi doresc raspunsuri. De exemplu:
– Va fi fotograful disponibil pentru ziua nuntii? Si daca da, se poate deplasa la locul unde va fi nunta?
– Cat de devreme trebuie sa i se rezerve serviciile?
– Poate sa prezinte albume foto recente?
– Ce fel de lentile foloseste pentru fotografii?
– Lucreaza singur sau va veni insotit?
– Ce echipament foloseste? Va aduce reflectoare, scari?
– Dupa nunta, la cat timp poate livra fotografiile?

3. Cat de mult conteaza pretul
– Nu este oportun sa se aleaga cel mai ieftin fotograf. Se va selecta un fotograf nunta care practica preturi in limitele bugetului, insa se va tine cont de calitatea serviciului oferit.
– De multe ori, fotografii pot asigura si servicii video. In astfel de cazuri se poate achizitiona intreg pachetul, la un pret mai bun.

4. Stilul fotografiilor
Viitorii miri se pot gandi la modul in care isi doresc sa fie realizate fotografiile si pot cere mai multe informatii fotografului in legatura cu acest aspect.

5. In final, decizia
Dupa toate intalnirile programate cu fotografi, se va alege cel cu care cuplul a comunicat cel mai bine si pe care l-a placut cel mai mult. Este recomandat ca serviciile sale sa fie contractate cu 6-8 luni inainte de eveniment.

Toti acesti pasi sunt foarte important de parcurs atunci cand se doreste angajarea unui fotograf nunta, dat fiind importanta pe care o au imaginile care vor surprinde acest eveniment in toata splendorea sa.

MARIUS NICULAE PHOTOGRAPHY
Tel: 0728 187 628
contact@mariusniculae.commariusniculae.com

Marius Niculae

Încă din 2005 sunt fotograf de familie și copii, organizez zilnic în studioul meu ședințe foto nou născuți, ședințe foto copii, ședințe foto bebeluși, ședințe foto de maternitate și de familie. Vă aștept cu drag!
Spread the love