sesiune foto craciun
15 noiembrie 2018 Sedinte foto Craciun

Amintirile cele mai dragi de Craciun

Sa ne bucuram si sa celebram sarbatorile, implinindu-ne sufleteste, dandu-i vietii  aroma si dulceata fiecarui sezon in parte, asta ne dorim cu totii in fiecare perioada a anului. Sa ne pastram vii  amintirile din fiecare zi in care am simtit si trait intens aroma sarbatorii, inseamna o adevarata provocare pentru cei mai multi dintre noi. Amintirile reprezinta tot ceea ce ramane dupa ce stralucirea momentului s-a pierdut in timp. Si fiecare  amintire poate sa ramana ca o bucatica vie din trairea si frumusetea clipei in care s-a scris un zambet sau s-a simtit o bucurie.

Sedinta foto de Craciun

De Craciun, intreaga familie simte caldura si bunatatea prin fiecare cadou sau podoaba de sarbatoare. Se simte in aer o atmosfera de dulce sarbatoare si o aroma de scortisoara care te poarta cu gandul in fata bradului impodobit cu dragi amintiri. Si toata lumea isi doreste sa pastreze toate acestea peste timp. Iar cel mai bun mijloc de a face aceasta este fotografia. Ca sa alegi cadrul unei sedinte foto de Craciun alaturi de intreaga familie ai nevoie de sfaturile unui specialist. Un fotograf profesionist va pune mereu la dispozitia celor interesati o colectie din cele mai reusite cadre ale sale facute unor evenimente asemanatoare asftel ca oferta variata va permite alegerea unei variante optime de fotografie.

O sedinta foto de Craciun cu intreaga familie poate fi o provocare frumoasa pentru un fotograf talentat. Deoarece el poate argumenta cu idei stralucite cum se pot realiza niste poze minunate in anumite decoruri sau anumite ipostaze. Fiecare membru al familiei,  participant la poze, va trebui sa intregeasca un tablou familial cochet alaturi de splendoarea bradului impodobit de sarbatoare sau un alt décor special creat pentru sezonul cadourilor.

Bucuria copiilor

Bucuria pura a celui mic in fata globurilor sau a cadoului de Mos Craciun, privirea dulce a mamei langa copilasii ei, eleganta faptura a tatalui, bunatatea si cumintenia privirii bunicilor, chiar si dragalasenia animalutului familiei, toate pot fi surprinse in momentul exact al calitatii lor, prin viziunea unui artist fotograf profesionist.

Sedinta foto de Craciun a familiei poate fi cea mai superba  amintire din vremea lunii cadourilor. Poate fi cadoul perfect pentru a tine vie memoria celor mai splendide clipe din zilele de sarbatori de iarna. Fotografiile de Craciun sunt nu doar niste pastratoare fidele a celor mai minunate clipe din viata unei familii, ele duc in esenta lor aroma dulce de scortisoara a celor mai reusite amintiri.

Programează ședința foto
 
Vrei să faci un cadou deosebit cuiva, ceva cu semnificație, fără să riști să nu-i placă? Un album foto sau voucher foto pentru ședințe foto pot fi un cadou deosebit și o experiență de neuitat!
 
MARIUS NICULAE PHOTOGRAPHY
Tel: 0728 187 628
contact@mariusniculae.commariusniculae.com

Marius Niculae

Încă din 2005 sunt fotograf de familie și copii, organizez zilnic în studioul meu ședințe foto nou născuți, ședințe foto copii, ședințe foto bebeluși, ședințe foto de maternitate și de familie. Vă aștept cu drag!
Spread the love