sedinte foto nou nascuti
16 iunie 2020 Sedinte foto nou nascuti

Bucură-te de o ședință foto nou născuți

Dacă la marile evenimente din viața precum nunta sau botezul copilului apelezi la serviciile unui fotograf profesionist, de ce nu ai face acest lucru și pentru alte momente mai puțin speciale, dar cu foarte multă însemnătate pentru fiecare dintre noi? Cu siguranță primele luni din viața unui bebeluș sunt speciale pentru părinți, bunici și apropiați.

Însă de multe ori în tumultul rutinei zilnice și a obligațiilor uităm de faptul că cel mic este o minune în viața noastră. Și până să realizăm deja începe să meargă la grădiniță. Pentru a păstra cât mai vie amintirea primelor luni din viața bebelușului îți recomandăm ședințele foto pentru nou născuți – https://mariusniculae.com/portofoliu/sedinte-foto-nou-nascuti/. Acum poți apela la un fotograf profesionist pentru o astfel de ședință foto nou născut.

sedinte foto de nou nascut

Ședințe foto nou născuți

Merită a fi punctat faptul că nu toți fotografii profesioniști oferă astfel de ședințe foto nou născuți. Chiar dacă majoritatea fotografiilor au experiență și pregătirea necesare pentru ședințe foto în orice situație, trebuie spus că nu toți au răbdarea necesară pentru astfel de ședințe foto în care un bebeluș este în centrul atenției.

sedinte foto de nou nascut

Pentru că este nevoie de multă răbdare și de foarte multă iubire pentru copii pentru a reuși să surprinzi cele mai bune cadre în care un nou născut zâmbește sau gângurește. Dacă unui copil de câțiva anișori îi poți da indicații, unui bebeluș acest lucru nu este posibil. Prin urmare o ședința foto nou născut este plină de naturalețe, inocența și simplitate. Tocmai de aceea fotografiile realizate în urmă ședințelor foto în care un nou născut este în centrul atenției sunt într-un fel speciale. Și tocmai de aceea niciun părinte nu ar trebui să rateze o ședința foto în primele luni din viață bebelușului sau.

Ședințe foto nou născuți în studio

Dincolo de faptul că ședința foto în sine este un timp foarte plăcut și valoros petrecut de părinți alături de bebelușul lor, în urmă unor astfel de ședințe foto cu nou născuți fiecare familie va primi seturi de fotografii care vor reprezenta amintiri dragi pentru tot restul vieții. În cadrul unei astfel de ședințe foto în care un fotograf profesionist este angajat părinții se pot bucură de fiecare moment, fără a fi nevoiți să își concentreze atenția pentru a surprinde zâmbete și fețișoare dragi ale bebelușului. Aceasta este sarcina fotografului pe care l-ai angajat și fiind un profesionist se va achita cu brio de această sarcina.

Urmărește-ne și pe Youtube pentru a viziona clipuri din timpul ședințelor foto.

Programează ședința foto
 
Vrei să faci un cadou deosebit cuiva, ceva cu semnificație, fără să riști să nu-i placă? Un album foto sau voucher foto pentru ședințe foto pot fi un cadou deosebit și o experiență de neuitat!
 
MARIUS NICULAE PHOTOGRAPHY
Tel: 0728 187 628
contact@mariusniculae.commariusniculae.com

Marius Niculae

Încă din 2005 sunt fotograf de familie și copii, organizez zilnic în studioul meu ședințe foto nou născuți, ședințe foto copii, ședințe foto bebeluși, ședințe foto de maternitate și de familie. Vă aștept cu drag!
Spread the love