Sedinte foto nou nascuti
22 februarie 2020 Sedinte foto nou nascuti

Bucuria fotografiilor cu nou-născuți

Cu foarte mulți ani în urmă, nu m-aș fi gândit cât de frumos este să fii fotograf de nou născuți. Când pui mâna pentru prima oară pe un aparat foto, tendința este să fotografiezi peisaje sau eventual pe omul iubit. Apoi treci la evenimentele importante din viețile oamenilor. Dar nu te gândești că fotografia de nou născut poate fi ceva atât de fascinant.

fotograf de nou nascuti

Acum, privind în urmă, îmi dau seama că au trecut mai bine de 15 ani de la prima ședință foto cu un nou născut. Dacă am avut emoții? Cred că un milion! Ca fotograf de nou nascuti este clar că trebuie să ai ceva aptitudini în plus față de oricare alt fotograf.

Un nou născut este, fără îndoială, cea mai gingașă ființă, dar și cea mai imprevizibilă. Niciun bebeluș nu seamănă cu altul și, fără îndoială, niciun cuplu de părinți nu este la fel cu altul. Așa că, atunci când ai ședințe foto cu nou-născuți, nu trebuie doar să te adaptezi la nevoile bebelușului, ci și la cele ale părintelui. Răbdarea și empatia sunt calități importante pentru un fotograf. La fel și atenția la detalii.

Marius Niculae – Fotograf nou nascuti


Programeaza o sedinta foto

De multe ori, studioul foto este primul loc pe care îl vizitează bebelușul, prima ieșire din casă. După primele zile sau săptămâni în căminul propriu, nou-născutul vine în universul meu, iar pentru mine, ca fotograf, asta este o mare responsabilitate. Așa că, un fotograf de nou-născut profesionist trebuie să se asigure că studioul său este, în primul rând, perfect igienic. Apoi că temperatura și lumina sunt potrivite pentru un bebeluș, că spațiul este prietenos pentru niște părinți emoționați, aflați la început de drum, care încă învață pașii acestui nou tango – viața cu un pui de om în preajma.

Abia când toată lumea este bine, mulțumită, securizată, abia atunci începe procesul de creație. Și este minunat când ai șansa să creezi povești cu o ființă perfectă. Așa sunt bebelușii, perfecți în toate privințele: cu zâmbetul perfect, cu grimasele perfecte, cu cel mai lin și dulce somn. Iar bucuria din ochii părinților, atunci când își văd minunea în ipostaze de poveste, este de neprețuit.

Așa că sunt fericit că pot face ședințe foto cu nou-născuți, sunt binecuvântat că pot fi fotograf pentru sute de bebeluși și că pot crea amintiri pentru atâtea cupluri de părinți! Și nu pot decât să mulțumesc pentru încredere și să pun în continuare suflet în fiecare ședință foto pe care o realizez!

Vezi portofoliu fotografii nou nascuti

Urmărește-ne și pe Youtube pentru a viziona clipuri din timpul ședințelor foto.

Programează ședința foto
 
Vrei să faci un cadou deosebit cuiva, ceva cu semnificație, fără să riști să nu-i placă? Un album foto sau voucher foto pentru ședințe foto pot fi un cadou deosebit și o experiență de neuitat!
 
MARIUS NICULAE PHOTOGRAPHY
Tel: 0728 187 628
contact@mariusniculae.commariusniculae.com

Marius Niculae

Încă din 2005 sunt fotograf de familie și copii, organizez zilnic în studioul meu ședințe foto nou născuți, ședințe foto copii, ședințe foto bebeluși, ședințe foto de maternitate și de familie. Vă aștept cu drag!
Spread the love