fotograf nunta profesionist
12 ianuarie 2018 Fotografie de nunta

Ce anume il face pe un fotograf de nunta potrivit?

Odata cu planificarea tuturor evenimentelor din ziua nuntii, alegerea celor mai bune trasee pentru a ajunge dintr-o destinatie in alta, decoratiunile din interiorul restaurantului, alegerea muzicii sau a florilor, trebuie ales si un fotograf care sa se ocupe de surprinderea tuturor acestor detalii, un fotograf de nunta pe care ne putem baza ca va reusi sa inregistreze in fotografii atat momentele importante, cat si intamplari de pe tot parcursul acestei zile importante, in asa fel incat peste ani sa ne putem aminti cu drag privind in albumul de nunta. La ce anume ne uitam atunci cand incercam sa alegem un fotograf? Cu siguranta nu putem alege un fotograf doar pentru ca il cunoaste un prieten, ori pentru ca este un membru al familiei care intotdeauna si-a dorit sa fotografieze. Este putin probabil ca persoanele alese pe baza acestor criterii sa nu aiba calitaile necesare pentru a imortaliza nunta asa cum ne-o dorim. Gusturile sunt diferite, iar opinia si alegerea fiecaruia este intotdeauna subiectiva.

fotograf profesionist bucuresti

Prin urmare, ce facem atunci cand am gasit cativa fotografi, dar nu stim pe care sa il alegem? In primul rand trebuie sa ne uitam in portofoliile lor si sa tinem cont de cateva aspecte extrem de importante. Cum nu putem compara un fotograf specializat cu o cabina foto, in primul rand trebuie sa tinem cont de luminozitate. Fotografii sunt cei care pot modifica aparentele jucandu-se cu lumina si trebuie sa ne gandim ce fel de fotografii de nunta dorim.

In functie de acest aspect se pot crea fotografii extrem de luminoase, deschise, care sugereaza optimism si veselie sau fotografii mai intunecate, pline de mister. Un alt detaliu extrem de important de care trebuie tinut cont este compozitia fotografiei. Vrem poze in care ne vedem cu totii, ca intr-un fel de fotografie de tabara, sau vrem poze care sunt centrate pe emotii, poze care sa ne duca direct spre ceea ce se intampla in acel moment?

fotograf de nunta

Desigur, ne putem interesa ce fel de tehnologie foloseste fotograful, daca daca nu facem parte dintre pasionati/specilisti intr-ale fotografiei, intrebarea este la fel de bine irelevanta. Atunci cand frunzarim albumele fotografillor de nunta trebuie sa ne intrebam ce ne dorim ca produs final. Ne dorim fotografii care sa contina doar chipurile celor dragi stand intr-o formula clasica, unul langa celalalt, zambind putin fortat sau ne dorim un fotograf nunta care sa surprinda intreaga poveste, intregul eveniment, cu fiecare bucurie in parte, cu momentele cheie intiparite pentru totdeauna in fotografii clare?

fotograf bucuresti

Un fotograf de nunta este un fel de aliat, un fel de narator imagistic al unei povesti care se deruleaza cu o viteza uimitoare pe parcursul a catorva ore. Un fotograf bun poate sa ne surprinda cu poze ale unor evenimente pe care poate nici nu am mai apucat sa le luam in seama din cauza emotiilor. Prin urmare, trebuie sa alegem cu atentie si din timp un fotograf de nunta pe care ne putem baza pentru amintiri reusite!

MARIUS NICULAE PHOTOGRAPHY
Tel: 0728 187 628
contact@mariusniculae.commariusniculae.com

Marius Niculae

Încă din 2005 sunt fotograf de familie și copii, organizez zilnic în studioul meu ședințe foto nou născuți, ședințe foto copii, ședințe foto bebeluși, ședințe foto de maternitate și de familie. Vă aștept cu drag!
Spread the love