Cel mai potrivit cadou pentru viitoarele mămici
20 august 2017 Photography

Cel mai potrivit cadou pentru viitoarele mămici

sedinta foto maternitate

Vine un moment în viața fiecăruia în care în anturajul său există cel puțin o viitoare mămică. Motiv de bucurie și de…cadou! Ce îi poți oferi cadou unei graviduțe? Sau mai bine zis, care este cel mai potrivit cadou pentru viitoarele mămici?

Foarte mulți aleg să cumpere hăinuțe, jucării, cărți de parenting, obiecte decorative sau dispozitive pe care viitorii părinți le vor folosi după ce bebelușul vine pe lume. Eu am însă o sugestie inedită și care cu siguranță va merge direct la sufletul mămicii: o ședință foto!

Este cadoul ideal pentru orice gravidă pentru că femeile însărcinate sunt cele mai frumoase, radiază de fericire și cu siguranță vor dori să-și amintească de această perioadă din viața lor. Ședințele foto de maternitate au un farmec aparte, de o senzualitate inocentă. Cu burtica la vedere, viitoarele mămici capătă și mai multă încredere în ele însele. Este cadoul ideal și pentru că în toată nebunia pregătirilor pentru venirea pe lume a bebelușului, femeile au nevoie de un moment de respiro, de răsfăț, un moment în care să fie în centrul atenției, în care să se simtă frumoase, să se simtă minunat în corpul lor.

Ședințele foto de maternitate se pot desfășura fie în natură, fie în studio, fie acasă. Vom alege locul în care vă simțiți cel mai confortabil, astfel încât pozele rezultate să exprime cu cât mai multă acuratețe emoțiile experimentate în perioada sarcinii. Mămicile pot alege să-i implice în ședința foto și pe tătici.

Așa că dacă îți dorești să faci un cadou de neuitat, care să rămână peste ani și de care să se bucure peste ceva timp inclusiv bebele din burtică, alegeți un voucher cadou pentru ședințele foto de maternitate și veți aduce bucurie garantat!


Marius Niculae

Încă din 2005 sunt fotograf de familie și copii, organizez zilnic în studioul meu ședințe foto nou născuți, ședințe foto copii, ședințe foto bebeluși, ședințe foto de maternitate și de familie. Vă aștept cu drag!
Spread the love