sedinte foto copii

Copilăria piticului descrisă prin fotografii

Oare ce mai rămâne din copilărie? Sunete, miresme, parfumuri, zâmbete…dar și prostioare nemărturisite, dar și momente de complicitate între frați și surori, între mamă și copil… Atunci când suntem mici, visăm să devenim mari. Dar când suntem mari, este foarte frumos să ne amintim cu nostalgie de timpul care a trecut. Este foarte bine și foarte frumos deci să imortalizezi toate aceste momente și trebuie să ții cont de un lucru important, toți copiii vor adora să își amintească și ei la rândul lor, de cea mai frumoasă perioadă din viața lor, copilăria.

Cele mai bune și cele mai frumoase amintiri pe care le păstrăm din copilărie sunt deci cele care sunt imortalizate în fotografii. Sunt cele mai inedite și mai de preț clișee, clișee care capturează cele mai prețioase momente.

Fotograf de copii

Pentru cei mai mulți fotografi profesioniști, copiii reprezintă o sursă de inspirație și de predilecție. Și ce poate fi mai frumos și mai prețios decât copilăria acestora descrisă prin fotografii? Părinții vor obține astfel, cele mai prețioase, dar și cele mai atemporale amintiri.

sedinte foto nou nascuti

Ședințe foto copii în București

Pozele cu copilașii sunt capturează cele mai frumoase priviri și care fixează cele mai adorabile zâmbete.

Naturalul copiilor este un lucru care nu are cum să fie contestat. Iar ședințele foto făcute cu aceștia în diferite etape ale vieții sau ale copilăriei lor sunt cele mai plăcute și mai conviviale momente, sunt cele mai spontane și mai naturale momente în care li se capturează personalitatea, particularitățile și originalitatea.

Deci dacă ai și tu încredere în frumusețea momentelor simple, vei adora pur și simplu, toate pozele făcute la ședințele foto din timpul copilăriei sale, pentru a aprecia așa cum trebuie fiecare gest, fiecare moment și fiecare etapă din viața sa. Vor captura momente sincere și reale și viața exact așa cum este. Interacțiunile sunt cele mai naturale și expresiile cele mai sincere. Cele mai frumoase poze se vor obține într-un decor care ți se potrivește, un loc care are sens pentru voi și unde te simți cel mai bine, în largul tău.

Pozele care descriu copilăria piticului tău vor fi astfel pline de viață, poze unice care capturează momente prețioase, momente intime, evenimente minunate din viața copilului, dar și din a voastră. Iar cel mai adesea, rezultatul va depăși așteptările.

Fiecare etapă din povestea voastră, din istoria voastră, deci și din copilăria piticului este extrem de importantă. Și amintindu-și mereu de copilărie, aceștia vor crește mai frumos și mai armonios.

Programează o ședință foto

Marius Niculae

Încă din 2005 sunt fotograf de familie și copii, organizez zilnic în studioul meu ședințe foto nou născuți, ședințe foto copii, ședințe foto bebeluși, ședințe foto de maternitate și de familie. Vă aștept cu drag!
Spread the love