sedinte foto craciun
10 decembrie 2020 Sedinte foto Craciun

Crăciunul în familie

Perioada Crăciunului este ideală pentru a programa o ședință foto în familie. Crăciunul este o sărbătoare plina de căldură, este sărbătoarea care se petrece în sânul familiei. Ședințele foto de Crăciun sunt cele mai speciale și călduroase fotografii dintr-un album foto.

Sărbătorile de iarnă sunt cele mai frumoase, sunt pline de culori vii, de multe luminițe, de vin fiert și scorțișoară. Avem foarte multe motive să iubim Crăciunul, fie că îl iubim pentru cadouri, pentru semnificația lui prounda, sărbătoarea este plină de sentimente frumoase și merită toată atenția și tot timpul nostru. Ședințele foto de Crăciun cu copii și familia sunt pline de emoții și de căldură. Fotografiile ne conferă o bună dispoziție, sunt o amintire în plus dar și un Crăciun început diferit față de anii precedenți.

sedinte foto craciun

Căldura sărbătorilor de iarnă în familie

Decorul în studioul nostru este că într-un basm, că unul de poveste, pentru a putea păstra vii amintirile Crăciunului actual, iar atmosfera este și ea la fel de plăcuta. Încăperea este împodobită frumos și plina de culori vesele, brazi împodobiți, globulețe deosebit de frumos pictate, luminițe special decorate pentru Crăciun. În studioul nostru veți avea parte de o ședință foto de Crăciun într-un cadru special creat și decorat atât de minuțios până la cel mai mic detaliu, unde familia dumneavoastră vă resimți atmosfera magică de Crăciun.

Pentru sesiunea foto pot veni cu mare drag atât familii mici, cât și familii numeroase, îi așteptam într-o atmosfera plină de căldură, cu multă veselie și cu cadre minunate. Cele mai frumoase cadre se fac alături de familie.

sedinte foto de craciun

Sărbătorile petrecute în sânul familiei sunt printre cele mai frumoase amintiri.

Ședințe foto pentru Crăciun

Vă așteptam în studioul nostru pe dumneavoastră alaturi de cei dragi pentru a realiza o serie de ședințe foto pentru Crăciun. Veți avea parte de un Crăciun de poveste alături de noi. Fotografiile de Crăciun nu se pot compara cu celelalte deoarece au un farmec aparte, farmecul pe care îl regăsim doar în acea perioada din an.

Fotografiile realizate în studioul nostru vă vor oferi o serie de decoruri minunate. Sărbătorile de iarna sunt perfecte pentru o sesiune foto. În sesiunile noastre foto aveți parte de 4 decoruri tematice diferite, astfel încât amintirile din aceasta perioada superba să aibă cât mai multe varietăți. Emoțiile pe care le au clienții noștri sunt foarte intense, dar acestea se vor diminua pe parcursul sesiunii foto. Crăciunul este o ocazie unica pentru a avea un album foto creat împreună cu cei dragi.

Crăciunul este cea mai frumoasa sărbătoare din iarna. Este o sărbătoare plina de emoții, de sentimente plăcute, de magazine împodobite frumos, de căldură, de timp fumos petrecut alături de cei dragi. Crăciunul este foarte așteptat de cei mici pentru că este momentul când ei primesc multe cadouri. Este sărbătoarea când țoață lumea se pregătește pentru a avea parte de un Crăciun cât mai frumos și mai călduros alaturi de familia sa.

Pentru a păstra vie acea amintire petrecută cu familia într-un cadru magic și unic vă sugeram să vă orientați către ședințele foto realizate special pentru sărbătoarea Crăciunului. Oamenii sunt încântați de venirea sărbătorilor, mai ales de venirea Crăciunul și cu o ședință foto special creata pentru Crăciun veți avea și mai multe amintiri de povestit și de afișat. Va fi un Crăciun de poveste alături de un album foto plin de culori intense și de multă fericire.

Urmărește-ne și pe Youtube pentru a viziona clipuri din timpul ședințelor foto.

Vezi portofoliul ședințe foto de Crăciun sau fă o programare.


Marius Niculae

Încă din 2005 sunt fotograf de familie și copii, organizez zilnic în studioul meu ședințe foto nou născuți, ședințe foto copii, ședințe foto bebeluși, ședințe foto de maternitate și de familie. Vă aștept cu drag!
Spread the love