fotograf nunta bucuresti
3 octombrie 2017 Fotografie de nunta

Cum pot surprinde emotia si bucuria evenimentului

Nunta este, fara indoiala, unul dintre cele mai mari evenimente din viata. Imbracarea rochiei, a tinutei de nunta a mirelui sau chiar realizarea machiajului miresei sunt emotii semnificative care pot fi capturate in imagini. In cele mai multe cazuri, emotia este prezenta intreaga zi. Cu zambetele pe fata, precum copiii in dimineata de Craciun, sotii se vor trezi si se vor grabi sa se pregateasca. Machiajul, parul, accesoriile – toate acestea trebuie sa arate impecabil. Important si de dorit este ca toata aceasta frenezie si toate momentele din care nu lipsesc lacrimile de bucurie  sa fie  capturate in imagini de catre un fotograf de nunta.

Unul dintre momentele in care emotia se simte la cele mai inalte cote si care, fara indoiala trebuie fotografiat, este acela in care mireasa intra in biserica in care va avea loc ceremonia, la bratul tatalui sau. Mirele isi asteapta mireasa si, in timp ce se indreapta catre el, aceasta isi priveste viitorul sot cu dragoste. Emotia pe care o transmit in acel moment privirile mirilor nu trebuie sa lipseasca din fotografii. Acesta este un moment unic, ca de astfel, intreaga ceremonie oficiata de unul sau mai multi preoti.  Pe fata mirilor se pot citi sentimentele de dragoste, pe care un fotograf nunta bun va sti sa le surprinda. De asemenea, in acele momente este de dorit sa se surprinda in imagini si emotia participantilor la ceremonie, multi dintre acestia cu ochii in lacrimi de fericire.

fotograf nunta bucuresti

Un alt moment emotionant care ar trebui surprins in imagini este acela in care cei doi miri isi primesc invitatii la locatia stabilita pentru nunta. In randul invitatilor pot fi persoane cu care mirii nu s-au mai vazut de mult timp, iar intalnirea intr-un asemenea context este plina de emotie.

Dansul mirilor este, de asemenea, un moment unic pe care un fotograf nunta cu experienta il va imortaliza din mai multe unghiuri. Acest dans are intotdeauna o intensitate emotionala puternica. Apoi, dansul miresei cu tatal sau, din nou momente a caror intensitate nu se poate exprima in cuvinte.

De asemenea, primirea unui cadou de nunta original sau simbolic de la prieteni dragi poate fi un moment foarte emotionant, care nu ar trebui sa lipseasca din albumul cu fotografii nunta.

fotograf nunta bucuresti

Pe de alta parte, sunt nunti la care o persoana apropiata mirilor tine un discurs in care poate folosi cuvinte amuzante sau poate face declaratii autentice de prietenie si sa le ureze tinerilor o viata frumoasa impreuna –  indiferent de formula aleasa multi dintre invitatii la nunta vor avea lacrimi in ochi.

In final, momentul aruncarii buchetului sau cel in care miresei i se ia voalul pentru a i se pune un batic, sunt momente cu incarcatura emotionala care peste ani vor fi privite cu mare placere.

MARIUS NICULAE PHOTOGRAPHY
Tel: 0728 187 628
contact@mariusniculae.commariusniculae.com

Marius Niculae

Încă din 2005 sunt fotograf de familie și copii, organizez zilnic în studioul meu ședințe foto nou născuți, ședințe foto copii, ședințe foto bebeluși, ședințe foto de maternitate și de familie. Vă aștept cu drag!
Spread the love