Sedinte foto bebelusi

Cum pregătim bebelușul pentru o ședință foto nou-născuți

Perioada sarcinii a luat sfârșit și acum te bucuri de bebelușul tău? Îl ții în brațe și îl mângâi, profiți din plin de această perioadă. Te-ai gândit să imortalizezi primele săptămâni de viața ale bebelușului tău? Sau te-ai gândit că cel mai potrivit cadou pentru membrii familiei tale ar fi câteva poze cu bebelușul în primele zile de viață? Atunci optează pentru o ședințe foto nou-născuți pentru a obține toate acestea.

După o ședință foto maternitate urmează ședință foto nou-născuți pentru amintiri prețioase, care dăinuie de-a lungul anilor. Datorită unui fotograf profesionsit care vă ști să sublimeze primele săptămâni de viață ale bebelușului vei avea cele mai frumoase albume foto cu copilul tău. Pentru a fi sigură de faptul că între tine și copilașul tău complicitatea este la înălțime, iți spunem în cele ce urmează cum poți pregăti bebelușul pentru o ședință foto nou-născuți.

Pentru a atrage norocul de partea ta, bebelușul trebuie pregătit pentru aceasta experiență care va necesita multă energie din partea sa.

Sedinte foto bebelusi

O băiță înainte de ședință foto

Nu ezita să îi faci o băiță bebelușului tău înainte de ședință foto. Acest lucru îl vă relaxa pe bebeluș și bebelușul vă fi mai ușor de fotografiat. În primele luni de viață este posibil că bebelușul să fie mai matinal. Pentru o ședință foto nou-născuți reușită este necesar ca părinții să se plieze pe ritmul copilului lor. În plus, lumina naturală este mai blândă dimineața sau chiar înainte de lașarea serii. Sunt doua din cele mai bune momente pentru o ședință foto nou-născuți.

Pentru un album foto reușit nu uita de biberonul bebelușului
În cazul în care i se face foame în timpul ședinței foto este bine să ai pregătit un biberon cu lapte. În plus, bebelușul va consuma multă energie în timpul ședinței foto. Va trebui deci să se alimenteze mai mult decât de obicei și, daca nu mănâncă suficient, riști să nu ai parte de o ședință foto reușită.

Nici măcar retușurile nu te ajută dacă bebelușul nu este bine dispus. În plus, fotograful iți poate face poze atunci când îl hrănești, rezultând o serie de poze magnifice.

Dacă alăptezi, înainte de ședința foto evită să consumi alimente de genul sparanghel, varză, alune, căpșuni sau alte ingrediente care sunt de evitat pentru o sănătate optima a bebelușului. Aceste alimente pot declanșa colicii și această situație nu este una ideală în mijlocul unei ședințe foto.

Urmărește-ne și pe Youtube Youtube Marius Niculae Photography pentru a viziona clipuri din timpul ședințelor foto.

Vezi portofoliul ședințe foto de bebeluși sau fă o programare.


Marius Niculae

Încă din 2005 sunt fotograf de familie și copii, organizez zilnic în studioul meu ședințe foto nou născuți, ședințe foto copii, ședințe foto bebeluși, ședințe foto de maternitate și de familie. Vă aștept cu drag!
Spread the love