alegerea unui fotograf bun
15 noiembrie 2017 Fotografie de nunta

Cum sa alegi un fotograf de nunta bun

Marele eveniment se apropie, iar emotiile incep sa va copleseasca. Detaliile organizatorice trebuie stabilite din timp, iar acest proces este unul pe cat pe placut pe atat pe obositor si stresant.

Alegerea celui mai bun fotograf de nunta nu trebuie sa fie stresanta, ci poate fi un prilej de visare si de relaxare. Pentru asta este indicat sa incepeticautarea cu mult timp inainte, atat pentru a va asigura ca vetigasi disponibil fotograful respectiv in data nuntii, dar si ca veti savura fiecare etapa a cautarii.

Punctul de pornire poate fi internetul. Cautati pe internet fotograf nunta si vetigasi diferite imagini, fotografii de nunta din toata lumea, in cele mai variate cadre.Identificati in acestea acele elemente pe care le doriti si in albumul de la nunta voastra: poze de grup cu toata familia, poze artistice cu jocuri de lumini si umbre, cu perspective noi sau cu accente pe detalii neobisnuite. Reduceti aria cautarii la fotografii din zona voastra, alegandu-i pe cei ce au, la randul lor, cadre asemanatoare in portofoliu. Pentru a identifica cat mai multi fotografi de nunta buni puteti cere recomandari de la prieteni si cunostinte, oameni care au lucrat cuacestia si va pot da detalii din interior. Cautati informatii despre ei pe Facebook si Instagram, vedeti portofoliile lor pe internet.

fotograf de nunta bun

Dupa ce ati restrans lista de nume la 3-4, puteti stabili intalniri cu acestia, in care sa stabiliti cateva detalii, precum si bugetul alocat.

O discutie fata in fata va permite sa cunoasteti omul si sa ii comunicati ce asteptari si dorinteaveti, propria viziune si propria imagine asupra zilei respective. Receptivitatea si entuziasmul fotografului sunt, de cele mai multe ori, hotaratoare, caci acesta, la randul sau, trebuie sa fie pe aceeasi lungime de unda si sa se simta in largul sau in cadrul evenimentului pentru a-si face meseria asa cum trebuie. De regula, un fotograf bun va stii sa faca si acele fotografii sa le spunem clasice, de grup, mentinand totodata nota personala si originalitatea. Clasicul si modernul se pot regasi in aceeasi echipa de fotografi, daca acestia pun pasiune in ceea ce fac.

Bugetul, caci si acesta este important, trebuie detaliat in cadrul intalnirii, pentru a vedea exact ce servicii sunt cuprinse in pachetul respectiv: timpul petrecut de fotograf alaturi de miri (de dimineata pana la ultima persoana de la restaurant, spre exemplu), numarul de fotografi participanti, numarul de fotografii oferite, tehnica folosita, durata necesara procesarii, etc.. O sedinta tip TrashtheDress poate face si ea diferenta.

MARIUS NICULAE PHOTOGRAPHY
Tel: 0728 187 628
contact@mariusniculae.commariusniculae.com

Marius Niculae

Încă din 2005 sunt fotograf de familie și copii, organizez zilnic în studioul meu ședințe foto nou născuți, ședințe foto copii, ședințe foto bebeluși, ședințe foto de maternitate și de familie. Vă aștept cu drag!
Spread the love