cum sa-mi aleg fotograful de nunta
3 mai 2018 Fotografie de nunta

Cum sa-mi aleg fotograful potrivit

Fotografiile de nunta sunt frumoase, emotionante, ma ajuta sa-mi pastrez de-a lungul timpului amintirea uneia dintre cele mai semnificative zile din viata mea. Este deosebit de important daca sunt bine realizate, atat din punct de vedere tehnic, cat si din punct de vedere artistic. 

Si pentru acest lucru, firesc, am nevoie ca acestea sa fie facute de un profesionist in domeniu. Este demn de remarcat faptul ca un profesionist nu inseamna o persoana care face fotografii si castiga bani, ci un fotograf de nunta care stie cum sa proceseze fotografiile prin munca lui, iar calitatea fotografiilor sa se poata vedea in rezultatul final. De alegerea corecta a fotografului, depinde calitatea celor mai bune poze facute la nunta.

Cum sa aleg fotograful potrivit pentru nunta mea

Inutil de spus, deoarece calitatea fotografiei depinde de profesionalismul fotografului de nunta. Prin urmare, daca doresc sa am cele mai bune fotografii de nunta, trebuie sa invit un specialist bun, al carui cost de servicii sa se potriveasca cu calitatea muncii sale. Am incercat sa ma pregatesc de mult timp pentru nunta, am economisit bani, mi-am cumparat costumele cele mai bune si mai costisitoare, si acum, incerc sa ma ocup cat mai bine de toate detaliile importante. Exista o dorinta normala de a captura pe hartie fotografica intreaga nunta, de la cel mai mic detaliu, care mie mi se pare de o importanta deosebita, pana la instantanee, impreuna cu oaspetii dragi.

fotograful de nunta

Cum sa aleg un fotograf de nunta

In timp ce fac toate pregatirile pentru nunta, ma tot intreb cum sa gasesc un fotograf de nunta profesionist, un expert care stie nu numai cum sa faca fotografii frumoase, neobisnuite in ziua nuntii, dar si sa ajunga la timp si sa fie galant si atent cu toti membrii familiei, prietenii si invitatii.  

Intr-adevar, aceasta nu este o sarcina simpla. Cu toate acestea, daca stiu unde anume sa caut un fotograf nunta si daca incerc sa utilizez metodic aceste cunostinte, sarcina mea poate fi mult simplificata. Incep sa aleg un fotograf pentru nunta mea, facand o scanare completa a albumelor foto de nunta ale prietenilor si cunostintelor care au avut o nunta cu putin timp in urma. Acum, cu dezvoltarea retelelor sociale pe internet, acest lucru este destul de usor de facut. 

fotograf nunta

Portofoliul fotografului de nunta

Mai mult decat atat, am intrat pe site-urile fotografilor si am rasfoit portofoliul, pentru a-mi da seama de calitatea fotografiilor.  Aici nu exista loc pentru timiditate, deoarece imi pasa de una dintre cele mai uimitoare zile din viata mea. Este clar ca portofoliul fotografului este principalul factor pe baza, in urma caruia pot sa fac o alegere. 

De asemenea, este absolut evident ca in portofoliul lor, toti fotografii, fara exceptie, incarca imagini pe care ei insisi le considera cele mai bune. De aceea, este absolut necesar sa iau in considerare vizualizarea portofoliului de nunti, luand in considerare o nunta de la cap la coada. Doar aceste fotografii imi vor demonstra calitatea fotografului. Si daca printre aceste fotografii, vor fi mai multe duzini de fotografii de nunta excelente, atunci pot sa spun ca am gasit un maestru bun si onest. 

MARIUS NICULAE PHOTOGRAPHY
Tel: 0728 187 628
contact@mariusniculae.commariusniculae.com

Marius Niculae

Încă din 2005 sunt fotograf de familie și copii, organizez zilnic în studioul meu ședințe foto nou născuți, ședințe foto copii, ședințe foto bebeluși, ședințe foto de maternitate și de familie. Vă aștept cu drag!
Spread the love