Cum sa stabilim marile detalii ale unei nunti
22 martie 2018 Fotografie de nunta

Cum sa stabilim marile detalii ale unei nunti

fotograf nunta

Cand vorbim despre nunta, gandul ne zboara ca aceasta este cel mai important eveniment din viata mirilor si a famililor acestuia. Acest eveniment nu se poate realiza fara anumite detalii de baza care duc la buna functionare a lucrurilor si evident, la un timp de neuitat petrecut la acest eveniment. Cand vorbim de nunta, cea mai importanta este locatia acesteia, biserica unde se va oficia evenimentul precum si data in care aceasta va avea loc. In acest articol vreau sa prezint mici pasi de urmat pentru a ne asigura ca am ales cea mai buna locatie pentru acest eveniment.

Cand spunem de locatie, cel mai important lucru de amintit este ca aceasta trebuie sa aiba o suprafata unde se pot incadra aproximativ peste sau sub 25% din presupusii invitati. Astfel ca, cel mai bine este sa urmati aceasta mini lista de pasi. Primul pas consta in crearea unei liste cu locatiile favorite ale miriilor. Dupa ce ati creat aceasta lista, este foarte important sa discutati la biserica unde doriti sa oficiati cununia sa vedeti in ce data este disponibila aceasta. Astfel am ajuns la al 2-lea pas, gasirea locatiilor presupuse in functie de data cand sunteti programati la biserica. Aveti data? Acum trebuie doar sa faceti lista. Din aceasta lista, la al 3-lea pas, se vor reduce anumite locatii datorita faptului ca anumite sali nu au disponibilitate in data stabilita de biserica. Astfel ca am redus din nou lista de locatii. Niciodata sa nu aveti doar cateva (2 sau 3) locatii unde doriti sa mergeti deoarece acest fapt inseamna ca exista foarte multe sanse ca aceste locatii sa nu fie disponibile in data aleasa de biserica.

fotograf nunta

Astfel ca, am ales data, si acum putem alege sis ala in functie de locatie. Totul este foarte simplu si al indemana noastra deoarece daca urmam logica lucrurilor, este aproape imposibil sa nu gasim locatie pentru acest eveniment important.

Ultimul pas, si de altfel, cel mai important dintre ele este rezervarea salii dorita de miri. Astfel ca, rezervarea adduce siguranta necesara ca acea sala nu va fi rezervata de alt cuplu. Acum ca sala este rezervata, mirii pot trece cu usurinta la urmatoarele date ale acestui eveniment. Cititi in continuare articole care va vor prezenta majoritatea pasilor de urmat pentru crearea unui eveniment de neuitat atat pentru miri cat si pentru invitati.

fotograf nunta

Asadar, cel mai important pas pentru acest minunat eveniment este facut. Ati reusit sa stabiliti data, sa alegeti biserica si desigur, sa alegeti sala care va va gazdui in cadrul acestui fericit eveniment. Cel mai important, ati ales locatia care va ramane mereu imprimata in amintirea voastra. Acum, toate celelalte activitati de planificare se vor face in jurul acestei dati. Acum puteti trece la alegerea rochiei, alegerea unu fotograf de nunta, alegerea meniului, alegerea locatiei si a datii pentru trash the dress precum si alegerea tipului de activitate de entertaining care va fi prezenta la evenimentul vostru. Cititi in continuare si o sa vedeti ca logica lucrurilor este simpla de urmat, astfel evitati un procent de stres nedorit.


Marius Niculae

Încă din 2005 sunt fotograf de familie și copii, organizez zilnic în studioul meu ședințe foto nou născuți, ședințe foto copii, ședințe foto bebeluși, ședințe foto de maternitate și de familie. Vă aștept cu drag!
Spread the love