fotograf de botez Bucuresti
18 iulie 2017 Fotografie de botez

Cum sa-ti alegi fotograful de botez in Bucuresti

Album Botez – Andreas

Botezul este primul pas important din viata nou-nascutului, un pas stabilit in functie de religia parintilor. Similar oricarui eveniment important, botezul este o sarbatoare la care vor participa toti membrii familiei, prieteni s.a.m.d. 

Avand in vedere ca botezul se invarte in jurul unui nou-nascut, parintii sunt cei responsabili de organizarea evenimentului. Cei mai multi parinti fac acest lucru gandindu-se ca peste ani, copilul lor trebuie sa stie nu doar din povesti cum a decurs evenimentul la care el a avut rolul principal si, din acest motiv vor contracta un fotograf botez capabil sa surprinda in imagini cele mai importante momente.

O simpla cautare online dupa “fotograf botez Bucuresti” se va solda cu gasirea a zeci de anunturi, unul mai atractiv decat altul. Pe de o parte este un lucru bun, pe de alta, multitudinea rezultatelor poate sa complice lucrurile. Daca parintii nu au prieteni care sa le poata oferi referinte despre un fotograf pe care l-au angajat la un eveniment similar, pot continua sa investigheze online. Pe forumurile dedicate se pot gasi informatii absolut valoroase despre mai multi fotografi din Bucuresti. Este recomandat sa se faca o lista cu cateva nume, alese in functie de ceea ce spun fosti clienti despre serviciile lor. Acest pas fiind realizat, se poate trece la urmatorul.

De regula, fotografii buni au tinut cont de tendintele actuale si se prezinta in online cu cartea de vizita cel mai frecvent utilizata, un site. Pe site sunt expuse fotografii din cadrul mai multor evenimente Acum, a sosit momentul ca parintii sa mai taie din numele prezente pe lista realizata initial si sa se pregateasca pentru urmatorul pas: intalnirea cu fotograful.

La intalnirea cu un fotograf botez parintii trebuie sa primeasca raspunsuri la toate intrebarile care ii intereseaza, pentru ca trebuie sa cunoasca aspecte precum:

–          stilul de fotografie pe care il practica;

–          de cat timp face fotografie de botez;

–          cat timp va fotografia in cadrul evenimentului;

–          cate fotografii va realiza si cate vor primi parintii dupa botez;

–          daca poate realiza un album foto botez printat;

–          ce se poate intampla daca din motive obiective fotograful nu poate sa mai vina la botez;

–          ce tinuta va purta fotograful la eveniment.

Bineinteles ca intrebarile pot fi cu mult mai numeroase, insa ideea ramane aceeasi: in functie de raspunsurile primite, parintii vor angaja sau nu fotograful respectiv la botezul copilului lor.


Marius Niculae

Încă din 2005 sunt fotograf de familie și copii, organizez zilnic în studioul meu ședințe foto nou născuți, ședințe foto copii, ședințe foto bebeluși, ședințe foto de maternitate și de familie. Vă aștept cu drag!
Spread the love