sedinte foto maternitate

De ce este important să-ți faci o ședință foto de maternitate

Sarcina este un lucru frumos, însă nu mereu se simte așa. Deși te vei bucura, probabil, de o piele strălucitoare și o burtică drăguță, vei avea parte și de glezne umflate, vergeturi și un roller-coaster de emoții și de schimbări de stare. Întrucât femeile însărcinate nu se simt cel mai bine, s-ar putea să-și pună întrebarea dacă ar trebui sau nu să-și facă fotografii de maternitate.

Chiar dacă sarcina poate avea momentele sale mai puțin plăcute, corpul tău face un lucru incredibil de frumos. Nu vei regreta niciodată documentarea acestei schimbări cu fotografii de maternitate, ci vei regreta daca nu vei face acest lucru.

Iată câteva motive pentru care ar trebui să-ți programezi cel puțin o ședință foto de maternitate.

ședință foto de maternitate

Crezi sau nu, iți va fi dor de burtică

Din momentul în care vezi cea de-a doua liniuță pe testul de sarcina, începi să visezi la ziua în care-ți vei tine bebelușul în brațe. Probabil că ai dureri de spate, arsuri la stomac și abia aștepți să treacă sarcina.

După ce naști și timpul trece vă începe să-ți fie dor de sarcina și este foarte important să surprinzi cât mai multe momente din această perioadă. Fotografiile din timpul sarcinii mereu iți vor aduce un zâmbet pe buze.

Vezi portofoliu maternitate
 

sedinte foto maternitate

Vei rămâne șocată de cât de frumoasă te vei simți

Sarcina nu te va face mereu să te simți frumoasă. Majoritatea femeilor se confrunta cu o scădere a încrederii în sine pe măsură ce sarcina lor progresează. Burtica ta în continua creștere poate părea scuza perfectă pentru a evita să faci fotografii timp de nouă luni, dar este exact opusul. Să te îmbraci cu haine care-ți scot în evidență burtica, să te machiezi și să te răsfeți pentru o ședință foto poate fi exact ceea ce ai nevoie pentru a te simți mai frumoasă și pentru a avea mai multă încredere în sine. Când vei vedea fotografiile, vei rămâne surprinsă de cât de bine arăți.

Programează ședința foto
 

sedinte foto maternitate

Ședința foto de maternitate va întări legătură dintre tine și partenerul tău

Datorită schimbărilor de dispoziție prin care treci, s-ar putea că relația dintre tine și partenerul tău să fie puțin tensionată. Aveți nevoie de o modalitate prin care să puteți privi și imaginea de ansamblu, nu doar greutățile pe care le întâmpinați în prezent.

A face fotografii de maternitate împreună cu partenerul tău este o modalitate excelența de a vă consolida legătura și de a celebra nouă viață pe care o aduceți în această lume.

Fotografiile de maternitate pot, de asemenea, să ajute noii tați să dezvolte o legătură cu bebelușul din burtică. În plus, conexiunea dintre voi se va restabili în acest fel.

Dacă mai ai copii poți să-i aduci și pe ei la ședința foto. A face poze cu mama lor însărcinată îi poate ajuta să înțeleagă mai bine că vine o persoană nouă în familie și chiar să-i entuziasmeze.

Ședința foto de maternitate ar trebui să fie o prioritate pe lista ta de to-do. Acesta reprezintă un cadou extraordinar pe care poți să ți-l faci tie și copilului tău și copiilor lor. Este ceva ce întreaga familie va prețui pentru totdeauna.

Urmărește-ne și pe Youtube pentru a viziona clipuri din timpul ședințelor foto.

Vezi portofoliul ședințe foto de maternitate sau fă o programare.


Marius Niculae

Încă din 2005 sunt fotograf de familie și copii, organizez zilnic în studioul meu ședințe foto nou născuți, ședințe foto copii, ședințe foto bebeluși, ședințe foto de maternitate și de familie. Vă aștept cu drag!
Spread the love