Foto bebelusi

De ce să apelezi la ședințe foto bebe?

Atunci când un bebe își face apariția într-o familie, toate lucrurile se schimbă. Este începutul unei aventuri atât de bogate din punct de vedere uman… Timpul zboară, în general, dar trece și mai repede odată cu sosirea acestei mici ființe care te va umple de fericire. Așadar, pentru a fixă aceste momente prețioase, ședința foto bebe cu un fotograf profesionist are perfect sens și îți vom explică de ce!

Fotografii pentru o amintire atemporală, o moștenire de familie

Alegând o ședința foto cu copilul tău îi vei construi moștenirea. Îi va face atâta plăcere să-și redescopere primele momente petrecute cu familia ta, primele săptămâni din viață lui. Acestea vor fi momente prețioase pe care le poți împărtăși cu copilul tău peste câțiva ani. Copiilor le place să se vadă în imagini când erau bebeluși, uimirea lor este întotdeauna adorabilă și emoționantă. Acestea sunt amintiri pe care copilul tău le va păstra toată viață, și se va bucură să le vadă și să le revadă, singur dar și alături de propria familie, mulți ani de acum încolo. Fie peste doi ani, zece ani sau treizeci de ani, aceste fotografii va vor permite să retrăiți acele momente magice care trec atât de repede.

O ședința foto de naștere pentru a anunță cea mai frumoasă Aventură care acum începe

Fotografiile făcute în timpul ședințelor foto de naștere sunt adesea folosite pentru a anunță nașterea, pentru a o sublimă. Este o modalitate drăguță de a împărtăși această ședința foto cu cei dragi și de a le arată cât de frumos este copilul tău!

sedinte foto bebelusi

Fotografii profesionale nou-născuți, adaptate gusturilor tale

Când se naște un copil, pozele sunt extrem de numeroase. Cu noile tehnologii de astăzi, el sau ea este adesea fotografiat din toate unghiurile, în toate pozițiile. Apelarea la un fotograf profesionist este însă asigurarea unor fotografii personalizate, cu ipostaze foarte specifice, și un decor adaptat gusturilor și dorințelor tale. Fie că este vorba de dorința de puritate, moliciune sau de a alege culorile în concordanță cu tematică camerei sale, un fotograf profesionist va ști să se adapteze. Acesta are, de asemenea, multe accesorii specializate pentru a îmbunătăți punerea în scenă a acestor fotografii de naștere. Fotograful va ști, de asemenea, să-ți poziționeze copilul în deplină siguranță, pentru ipostaze frumoase și blânde.

Sedinte foto bebelusi

 

Petrece un moment unic, o experiență de familie alături de bebelușul tău

Realizarea unei ședințe foto înseamnă a împărtăși o experiență reală cu familia. Un moment unic, un moment magic. Un moment în care bebelușul este calm, sau îl descoperim în cadre frumoase. Este un moment de împărtășire cu bebelușul, cu fotografii frumoase cu părinții sau frații. Îmbrățișări, tandrețe… aceste momente vor rămâne gravate, iar fotografiile vor fi martorii acestui moment.

Vezi portofoliu foto copii si nu uita să ne urmărești pe Youtube Marius Niculae Photography pentru a viziona clipuri din timpul ședințelor foto.

Lasă un răspuns