Sedinte foto familie

De ce să optezi pentru o ședință foto în familie

În ceea ce privește o căsătorie sau o naștere, ideea de a apela la un fotograf pentru a obține cea mai frumoasă ședință foto este o evidentă. Acestea sunt cele mai importante etape din viață și merită să fie imortalizate pentru totdeauna, datorită importanței lor.

La urmă urmei, căsătoria este cel mai important eveniment din viață unei persoane, dar și nașterea. Dar în privința pozelor de familie? Sunt la fel de importante? De ce nu ar trebui să te privezi de ședința foto în familie? De ce este aceasta atât de importantă?

Sedinte foto familie

Motivul numărul 1. Pentru a lasă copiilor tăi o amintire de neuitat și eternă. În majoritatea din cazuri, atunci când ne vizităm părințîi, vechile albume foto sunt scoase de cele mai multe ori de la naftalină. Ne așezăm cu toții la o masă sau pe o canapea și ne amintim de cele mai frumoase momente din copilărie. Sunt niște poveșți care se transmit din generație în generație. Pozele de familie sunt extrem de importante pentru copiii și nepoțîi tăi în viitor. Pentru ei, aceste poze sunt asemeni unei călătorii în timp.

Motivul numărul 2. Pentru că îți iubeșți familia, pur și simplu. Acest lucru poate părea un clișeu însă, la urmă urmei, iubirea pentru familia ta este principalul motiv pentru care apelezi la ședința foto în familie. Nu este vorba despre hainele pe care le porți, nici de locul ales, nici de kilogramele în plus sau în minus. Este vorba de a capta bucăți din viață. Este vorba de a le arată copiilor tăi cât de mult îi iubești, cât de mult îi prețuiești. Peste 20 de ani, aceste poze vor fi privite cu nostalgie și cu drag.

Motivul numărul 3. Pentru că este un cadou genial de oferit. Oferă poze cadou de Ziua Mamei, de Crăciun sau pentru alte evenimente importante din viață. Imaginează-ți că bunicul tău împlinește 80 de ani de viață și că familia reprezintă totul pentru el. De ce să nu îi oferi o poză magnifică de familie? Se va simți cu siguranță onorat că toată familia este reunită în același loc și în același moment pentru a obține clișeele perfecte. Reunirea familiei nu mai este un lucru atât de ușor că pe vremuri deoarece cu toții avem o viață socială bogată, o mulțime de lucruri de făcut…ce bucurie ar fi să va adunați cu toții să îl sărbătoriri pe bunicul, nu-i așa?

Motivul numărul 4. Pentru că familiile se schimbă, uneori datorită unei reușite, altetori din cauza unei tragedii. Nu aștepta să fie prea târziu pentru a documenta această iubire pentru familie.

Sedinte foto maternitate

Urmărește-ne și pe Youtube Youtube Marius Niculae Photography pentru a viziona clipuri din timpul ședințelor foto.

Vezi portofoliul ședințe foto de familie sau fă o programare.


Marius Niculae

Încă din 2005 sunt fotograf de familie și copii, organizez zilnic în studioul meu ședințe foto nou născuți, ședințe foto copii, ședințe foto bebeluși, ședințe foto de maternitate și de familie. Vă aștept cu drag!
Spread the love