fbpx

Despre mine

Fotograf de familie

Salut! Numele meu este Fotograf! Pardon, numele meu este Marius Niculae, dar sunt atât de îndrăgostit de ceea ce fac, încât uneori uit și cum mă cheamă (știți și voi cum e cu dragostea). Din 2005 eu și aparatul meu foto facem magie din poveștile voastre, ale oamenilor îndrăgostiți, veseli, pasionați, puși pe soții, plini de energie și de zâmbete!

Am început jucându-mă, dar acest joc m-a prins atât de tare încât acum transform orice emoție în imagine. Călătoria mea până la momentul prezent nu a fost una ușoară: cursuri de formare și perfecționare, zile și nopți întregi de munca, premii care au făcut uitate toate orele petrecute departe de cei iubiți.

Astăzi mă mândresc cu mii de fotografii, dar mai ales cu faptul că oamenii mă aleg pe mine să le întregesc fericirea. Iar cel mai frumos semn că au încredere în mine este acela că am ajuns să realizez ședințe foto cu bebeluși și copii de toate vârstele. Sunt cele mai împlinitoare experiențe, dar și cele mai provocatoare! Haideți, poftiți în studioul meu, simțiți-vă ca acasă și … zâmbiți, vă rog!

fotograf
Spread the love