fbpx

Despre mine

Fotograf de familie

Salut! Numele meu este Fotograf! Pardon, numele meu este Marius Niculae, dar sunt atat de indragostit de ceea ce fac, incat uneori uit si cum ma cheama (stiti si voi cum e cu dragostea). Din 2005 eu si aparatul meu foto facem magie din povestile voastre, ale oamenilor indragostiti, veseli, pasionati, pusi pe sotii, plini de energie si de zambete!

Am inceput jucandu-ma, dar acest joc m-a prins atat de tare incat acum transform orice emotie in imagine.  Calatoria mea pana la momentul prezent nu a fost una usoara: cursuri de formare si perfectionare, zile si nopti intregi de munca, premii care au facut uitate toate orele petrecute departe de cei iubiti.

Astazi ma mandresc cu mii de fotografii, dar mai ales cu faptul ca oamenii ma aleg pe mine sa le intregesc fericirea. Iar cel mai frumos semn ca au incredere in mine este acela ca am ajuns sa realizez sedinte foto cu bebelusi si copii de toate varstele. Sunt cele mai implinitoare experiente, dar si cele mai provocatoare! Haideti, poftiti in studioul meu, simtiti-va ca acasa si … zambiti, va rog!

fotograf
Spread the love