20 august 2017 Fotografie de nunta

Despre preturile serviciilor asigurate de un fotograf de nunta

Fotografie de nunta - Andreea si Vali

Nunta se apropie cu pasi repezi si mirii incearca sa acopere toate aspectele ce tin de organizarea unui eveniment major fara cusur. Bineinteles ca se fac liste pentru a nu se uita niciun amanunt, se contracteaza locatia si alte servicii necesare, precum formatia de nunta, se decide asupra decorului, se achizitioneaza hainele de nunta, se expediaza invitatiile s.a.m.d. Totul trebuie sa fie ireprosabil si nunta trebuie sa ramana in memoria mirilor si a invitatilor drept un eveniment spectaculos. La modul ideal asa ar trebui sa stea lucrurile, doar ca amintirile se sterg in timp din memorie si este necesar sa existe ceva care sa le poata stoca. Acel “ceva” este, fara indoiala, fotografia!

Fotografia este capabila sa scrie file de basm, sa poarte peste ani imagini care nu mai pot fi repetate. De fapt, fotografiile pot scrie capitole din viata. Este absolut necesar sa se gaseasca un fotograf nunta bun care sa ofere imagini de o calitate foarte buna. Dincolo de calitatea fotografiilor, multi se gandesc la cat vor plati pentru acestea.

In ceea ce priveste preturile… Multe persoane se imprumuta sa achizitioneze nimicuri, insa refuza sa plateasca un pret corect pentru amintirile de la nunta. In astfel de imagini se investeste o data pentru totdeauna si se merita platit fiecare banut doar la ideea ca peste cativa ani copiii vor putea sa vada imagini de la nunta parintilor.

fotograf nunta

Similar oricarei achizitii la un pret mic, te bucuri atunci cand gasesti un fotograf de nunta care percepe tarife mici, dar ce faci cand dulceata momentului in care te bucurai pentru un pret derizoriu trece brusc, fiind stearsa de gustul amar pe care o ai cand vezi ca primesti poze de o calitate mediocra? Concluzia este ca nu trebuie sa te zgarcesti cand contractezi fotograful pentru nunta! De fapt, contractarea acestui serviciu ar trebui sa fie o prioritate si nu ar trebui sa se faca in functie de cele mai competitive preturi. Orice serviciu foarte bun costa mai mult. La acelasi mod se pune problema si cand vine vorba despre fotografiile pentru nunta, in consecinta, un fotograf foarte bun ar trebui sa fie bine platit.

Si, nu uitati! Trebuie sa alegeti un fotograf care isi iubeste munca, pentru ca acest aspect este foarte important. Nu trebuie sa impresioneze faptul ca ofera numeroase categorii de albume nunta, ci calitatea fotografiilor. Alegerea albumului reprezinta un aspect secundar si poate sa mai astepte, pe cand contractarea unui fotograf foarte bun nu!


Marius Niculae

Încă din 2005 sunt fotograf de familie și copii, organizez zilnic în studioul meu ședințe foto nou născuți, ședințe foto copii, ședințe foto bebeluși, ședințe foto de maternitate și de familie. Vă aștept cu drag!
Spread the love