sedinte foto familie
10 ianuarie 2021 Sedinte foto nou nascuti

Emoțiile copilăriei și ale maternității

Ședințele foto mămici și copii sunt pline de sentimente intense. Copilul este cel mai frumos dar de care pot avea parte o familie. Copilul crește foarte repede și pentru a avea amintirea mereu vie vă puteți folosi de un album foto special creat pentru ședințe foto de copii.

Va fi un album ce îl puteți revedea oricând, cu aceste fotografii vă puteți aminti de primii pași, primele cuvinte, de toate acele grimase ale bebelușilor. Din aceasta cauza păstrarea amintirilor în albume foto sunt cele mai potrivite. Creșterea copilului este foarte rapidă mai ales când acesta este mic și memorarea amintirilor se poate face și cu fotografii.

Fotografiile memorează momente speciale din viață copilului dumneavoastră. Cu ședințele foto pentru copii vă puteți aminti cu drag de toate amintirile trăite alaturi de acesta. Ședințele foto se fac în studioul nostru.

Emoțiile copilăriei și ale maternității

Relizarea fotografiilor cu mămici și copii în studioul nostru

În studioul nostru găsiți diverse hăinuțe atât pentru fetițe cât și pentru băietei. Hăinuțele și accesoriile pe care le găsiți în studioul nostru sunt : mașinuțe, căciulițe, pălării, coșuri, valize, bentițe pentru fetițe, hăinuțe croșetate, blănite, jucării. Acestea sunt dezinfectate și depozitate într-un mediu curat și aerisit. Ședință foto se poate face în incinta studioului unde totul este decorat pentru o astfel de ședință foto, diverse jucării, cadre deosebite , decoruri cu diverse tematice de unde să vă puteți alegeți ceea ce vă place.

sedinte foto craciun

Fotografiile se pot face în decursul primul an de la nașterea bebelușului:

– Prima ședință foto se în primele 12 zile de la naștere.
– La 6 luni pentru că atunci bebelușul este energic, merge de-a bușilea, sta în fundulet.
– La 1 an când deja este măricel și vă puteți folosi de sesiunea Smash The Cake.
– De fiecare dată când simțiți nevoia în a face o sesiune foto alaturi de copilul dumneavoastră.

Ședințele foto pentru mămici și copii sunt foarte căutate. Vă puteți bucura de majoritatea etapelor importante din viață copilului dumneavoastră, doar dacă veți dori să memorați în fotografii evenimentele importante din viață acestuia. Cu ajutorul acestor ședințe foto pentru copii, amintirile vor rămâne mereu vii. Pentru a avea cât mai multe amintiri cu bebelușul dumneavoastră vă propun să luați în calcul mai multe etape de ședințe foto.

sedinte foto nou nascuti

Cu ajutorul ședințelor foto vă puteți bucura de fiecare etapă de creștere a bebelușului, fotografiindu-l pe măsură ce creste și se modifica, când devine tot mai receptiv și comunicativ, de a le capta într-un album foto special creat pentru bebelușul dumneavoastră. O amintire vie de care copilul se poate bucura peste ani. Copilăria și maternitatea sunt o perioadă magică pentru că atunci se vede foarte bine legătura dintre mamă și copil.

Urmărește-ne și pe Youtube pentru a viziona clipuri din timpul ședințelor foto.

Vezi portofoliul ședințe foto de newborn sau fă o programare.


Marius Niculae

Încă din 2005 sunt fotograf de familie și copii, organizez zilnic în studioul meu ședințe foto nou născuți, ședințe foto copii, ședințe foto bebeluși, ședințe foto de maternitate și de familie. Vă aștept cu drag!
Spread the love