sedinte foto nou nascuti
13 noiembrie 2020 Sedinte foto nou nascuti

Emoțiile unei ședințe foto cu nou-născuți

Ședințele foto cu nou-născuți sunt printre cele mai îndrăgite ședințe care aduc și un gram de magie. Amintirile și emoțiile prin care trec părinții în acel moment va rămâne constant vie, datorită ședinței foto de care aceștia au parte. Ei vor retrăi acel moment când copilul era doar un pui de om de fiecare dată când vor răsfoi albumul foto. Bebelușii cresc foarte repede și părinții se folosesc de aceste albume foto, pentru că imaginea celui mic să rămână mereu aceeași. Aceste ședințe foto sunt foarte speciale pentru părinți dar și pentru fotograf, deoarece părinții transmit o emoție puternica fotografului.

sedinte foto nou nascuti

Ședințe foto cu nou-născuți

Cu siguranță aceștia se vor bucura când vor ajunge să răsfoiască paginile acestui album împreună cu cei dragi.

Pentru a avea un album complet este nevoie de mai multe etape de sesiuni foto, pentru că dezvoltarea și creșterea bebelușului sunt foarte rapide nu vom putea să surprindem altfel aceste etape. Fericirea de pe chipul mamei care abia a născut și își vede pruncul stand calm și infascat cu haine cât mai frumos colorate este de nemărginit. Dorim să bucuram fiecare familie în parte, să ajungem să colaboram pentru un astfel de moment atât de unic și de deosebit, și pentru a vedea fericirea fiecărui părinte care ajunge să ne-o transmită involuntar.

Fericirea și emoția fiecărei familii se regăsește în copii, în nou-născuți. Bebelușii care au un metabolism foarte activ ajung să crească mult prea repede, și că părinții să se poată bucura de acele momente speciale se folosesc de ședințele foto pentru a putea capta fiecare moment în parte. Pozele au un farmec aparte, ele ne mențin conectați la acea amintire trăita. Cu ajutorul pozelor putem enumera întâmplările și amintirile care au avut loc, tot cu ajutorul lor se pot imortaliza momente prețioase din viață unor persoane.

sedinte foto nou nascuti

Realizarea ședințelor foto nou-născuți în București

Cu ședințele foto nou-născuți în București se vor realiza evident în bucurești ,în urma unei programări,ședințele foto pot dura intre 2 și 3 ore, după caz. Nou-născuții ajung să stea în diverse forme la ședințele foto cu o multitudine de obiecte prin jur, îmbracați deosebit de frumos pentru realizarea unui cadru excepțional.

Pentru realizarea unei astfel de ședințe foto este nevoie doar că nou-născutul să fie cât mai liniștit, poate chiar să și doarmă că să poată sta în pozițiile în care fotograful îl vă pune.
În aceste ședințe foto se pot folosi mai multe teme din mai multe categorii, că să îl putem avea pe bebeluș în mai multe ipostaze.

Cum timpul trece foarte repede și copii cresc la fel de repede trebuie să ne păstram amintirile vii și de ce nu cu ajutorul unui album foto. Acest album vă vă ajuta să vă aduceți aminte cu fiecare ocazie când îl veți răsfoi, acele momente deosebit de frumoase pe care le-ați trăit alaturi de copilul vostru. Aceste poze mențin vie amintirea și vă readuc în acel moment în care ați simțit multă emoție și fericire.

Urmărește-ne și pe Youtube pentru a viziona clipuri din timpul ședințelor foto.

Vezi portofoliul ședințe foto de nou-născuți sau fă o programare.


Marius Niculae

Încă din 2005 sunt fotograf de familie și copii, organizez zilnic în studioul meu ședințe foto nou născuți, ședințe foto copii, ședințe foto bebeluși, ședințe foto de maternitate și de familie. Vă aștept cu drag!
Spread the love