Filmari botez

brush

Va pregatiti de botezul minunii voastre? Sunt multe lucruri de care trebuie sa aveti grija pentru un astfel de eveniment, asa ca ultimul lucru din cauza caruia ar trebui sa va stresati este alegerea cameramanului. Echipa noastra de profesionisti realizeaza filmari HD de exceptie, cu o atentie sporita la fiecare detaliu care tine atat de productie, cat si de post-productie. Cu siguranta iti doresti sa ai imortalizate cele mai frumoase si semnificative momente din acest eveniment extrem de special, asa ca lasa-te pe mainile noastre. Vezi cateva filmari din portofoliul nostru de filmari la evenimente.

Portofoliu foto botez Preturi Cere o oferta

Credit video: Andrei Dede Videography – andreidede.rofilmari botez
brush

Te-ar putea interesa si

Portofoliu foto botez Preturi Cere o oferta

Videografie de botez, filmari botez, cameraman botez

Experienta pe care o avem ne va ajuta sa realizam o amintire video pe care o vei dori sa o revezi la nesfarsit. Stim exact care sunt momentele pretioase pe care aparatul de filmat nu trebuie sa le rateze, stim exact ce emotii si trairi trebuie sa surprindem, stim cum sa va facem sa va simtiti in largul vostru si vom avea grija sa nu stresam micutul personaj principal! Iata si cateva dintre materialele video cu care ne mandrim si pe care le-am realizat din dragoste pentru oamenii frumosi si povestile lor!

MARIUS NICULAE Photography
Tel: 0728 187 628
Email: contact@mariusniculae.com

Daca sunteti in cautarea unui fotograf exceptional pentru evenimentul important ce se apropie in viata dumneavoastra, Marius Niculae va sta la dispozitie cu urmatoarele servicii foto video: fotografia de nunta, sedinta foto trash the dress, fotografia de botez, fotografia de maternitate, sedinte foto nou nascuti, sedinte foto nou copii, fotografia de familie, sedinte foto naniversare, cabina foto, filmari nunta, filmari botez.

Vreau să fiu sunat