Filmari nunta

brush

Fluturi in stomac, priviri, mesaje, scrisori de dragoste si acel DA la care ai visat. De aici incep pregatirile pentru unul dintre cele mai frumoase momente din viata ta. Si pentru ca vrei sa rememorezi la infinit ziua in care ti-ai celebrat iubirea alaturi de cei dragi, ai cu siguranta nevoie de un cameraman profesionist care sa stie sa-ti surprinda emotiile, gesturile de iubire, clipele semnificative. Echipa noastra de videografi profesionisti va poate indeplini orice dorinta! Realizam filmari HD pe care vei dori sa le revezi la nesfarsit. Suntem atenti la detalii, atat in faza de productie, cat si in cea de post-productie, astfel incat sa aducem bucurie celor cu care colaboram.

Portofoliu filmari evenimente Portofoliu foto nunta Preturi Cere o oferta

Credit video: Andrei Dede Videography – andreidede.ro
brush

Videografie de nunta, filmari nunti, cameraman nunta

Experienta noastra in astfel de evenimente ne ajuta sa transformam visurile in realitate fara sa fie nevoie de prea multe cuvinte. Cauti un cameraman care sa-ti citeasca gandurile, sa inteleaga dintr-o privire ce iti doresti, sa fie discret si sa-i faca pe invitatii tai sa se simta in largul lor? Suntem aici, pentru tine si abia asteptam sa ne cunoastem! Pana atunci, te lasam sa te bucuri de cateva povesti de dragoste pe care noi le-am surprins in imagini, vezi portofoliul nostru de filmari la evenimente.

MARIUS NICULAE Photography
Tel: 0728 187 628
Email: contact@mariusniculae.com

Daca sunteti in cautarea unui fotograf exceptional pentru evenimentul important ce se apropie in viata dumneavoastra, Marius Niculae va sta la dispozitie cu urmatoarele servicii foto video: fotografia de nunta, sedinta foto trash the dress, fotografia de botez, fotografia de maternitate, sedinte foto nou nascuti, sedinte foto nou copii, fotografia de familie, sedinte foto naniversare, cabina foto, filmari nunta, filmari botez.

Vreau să fiu sunat