Finalizează comanda

Nota: Albumele foto se livrează numai prin curierat rapid la adresa clientului sau pot fi ridicate de la sediul firmei direct de către client. Nu lucrăm cu Poșta Romana. Costurile de expediere sunt suportate de către client și pot diferi în funcție de localitate conform tarifelor practicate de curier.

Politica referitoare la avans ( arvuna )

Pentru rezervarea zilei și orei la care va avea loc ședința foto, Beneficiarul va plăti o Arvună în RON, în funcție de pachetul ales. Conform art. 1544 alin. (1) şi art. 1545 din Codul civil, Arvuna va fi restituită Beneficiarului dacă nu se execută contractul din cauza Prestatorului, sau se reţine dacă nu se execută contractul din cauza Beneficiarului.

Plătești online

Puteți achita online cu cardul în condiții de siguranță deplină prin intermediul procesatorului NETOPIA mobilPay, lider de piață în procesarea plaților online din România. Plata prin card este o metodă sigură deoarece datele cardului dumneavoastră nu vor fi stocate de către procesator, ele fiind securizate și criptate.

Introduceți detaliile cardului dumneavoastră și orice altă informație este solicitată în pagina de plată. Tranzacția este securizată, iar datele dumneavoastră personale ajung direct la bancă, fără a fi stocate pe serverele MobilPayTM.

După procesare, îți va fi afișat rezultatul tranzacției.
Serviciul MobilPay nu acceptă alte monede în afară de RON.