sedinte foto nou nascuti
23 iunie 2020 Sedinte foto nou nascuti

Fotografia de nou născut – Foto nou născuți

Dacă familia ta a fost binecuvântată recent cu venirea pe lume a unui bebeluș, atunci cu siguranță ești în culmea fericirii. Primele săptămâni de viață ale bebelușului sunt unice pentru orice părinte, mai ales dacă este primul copil. Pentru a surprinde cele mai delicate și simpatice săptămâni de viață ale unui bebeluș îți recomandăm să apelezi la o ședință foto pentru nou născuți.

Există fotografi profesioniști care oferă astfel de servicii și care dispun de toate cele necesare pentru o ședința foto absolut fantastică: experiență, talent, pasiune, aparatură de ultima generație, răbdare, tact și profesionalism. Toate acestea sunt valorificate astfel încât fiecare familie să primească seturi de fotografii absolut excepționale cu bebelușul lor.

sedinte foto de nou nascut

Preț ședință foto nou născut

Mulți părinți evita să apeleze la un fotograf profesionist datorită costurilor pachetelor de astfel de servicii foto. Însă trebuie spus că cei mai mulți dintre fotografi oferă clienților săi posibilitatea de a alege din diferite pachete foto. Pentru a află care este un preț ședința foto nou născut este indicat să alegi fotograful pe care dorești să îl angajezi pentru a fotografia bebelușul tău. Analizează portofoliile fotografilor profesioniști care oferă astfel de ședințe foto nou născuți.

Odată ce ai găsit un fotograf care este pe aceeași lungime de undă cu ține analizează și oferta de prețuri a pachetelor de astfel de servicii. Majoritatea fotografilor profesioniști și cu reputație în acest domeniu dispun de un website de prezentare unde sunt menționate și tarifele diferitelor pachete de servicii foto.

sedinte foto de nou nascut

Fotografia de nou născut

Având în vedere că fotografiile cu nou născuți reprezintă o adevărată moștenire de familie și amintiri de suflet pentru întreagă familie, o ședința foto nou născuți poate fi privită că fiind cel mai frumos cadou atât pentru părinți, cât și pentru bebeluș atunci când acesta va fi deja adult. Prin urmare nu rată oportunitatea de a avea cele mai reușite și drăgălașe cadre cu bebelușul tău.

Poți căuta încă dinainte de venirea pe lume a bebelușului tău un fotograf specializat în astfel de ședințe foto cu bebeluși și să programezi o ședința foto. Cu siguranță vei găși un fotograf profesionist care să ofere cel mai bun preț ședința foto nou născut și în același timp și o calitate excepțională a fotografiilor realizate.

Urmărește-ne și pe Youtube pentru a viziona clipuri din timpul ședințelor foto.

Programează ședința foto
 
Vrei să faci un cadou deosebit cuiva, ceva cu semnificație, fără să riști să nu-i placă? Un album foto sau voucher foto pentru ședințe foto pot fi un cadou deosebit și o experiență de neuitat!
 
MARIUS NICULAE PHOTOGRAPHY
Tel: 0728 187 628
contact@mariusniculae.commariusniculae.com

Marius Niculae

Încă din 2005 sunt fotograf de familie și copii, organizez zilnic în studioul meu ședințe foto nou născuți, ședințe foto copii, ședințe foto bebeluși, ședințe foto de maternitate și de familie. Vă aștept cu drag!
Spread the love