Fotograf nou nascuti

Fotograf nou nascuti

fotograf nou nascuti

PREȚUL UNEI ȘEDINȚE FOTO ESTE DE 800 RON SAU MINI ȘEDINȚĂ CU 500 RON, VEZI DETALII

Plătește avansul Programează sedința Cumpără un Voucher Albume foto
 

Fotograf nou nascuti, ședințe foto newborn, ședință foto nou născuți. In studio asiguram condiții de confort pentru mămici și bebeluș, recuzită bogată.

În sânul oricărei familii venirea pe lume a unui nou suflet este o adevărată binecuvântare. Ambii părinți sunt plini de emoție și și-ar dori să petreacă cât mai mult timp alături de nou născut. Doar că această perioada în care nou născutul descoperă lumea trece foarte repede și de multe ori părinții nici nu își dau seama când a trecut deja primul an de viață. Pentru a imortaliza cât mai multe momente cu bebelușul iți recomand ca în primul an pentru a surprinde etapele de creștere și dezvoltare ale bebelușului tău să realizezi periodic o ședință foto nou născut, nu îți spun asta ca fotograf, ci ca părinte.

Cu siguranță un nou născut este foarte drăgălaș atunci când doarme, atunci când zâmbește sau atunci când încearcă să descopere tot ceea ce îl înconjoară. Dacă vrei să aduni cât mai multe amintiri de neuitat cu bebelușul tău, atunci o ședință foto de nou-născut realizată în de un fotograf nou nascuti în studio este cu siguranță cea mai bună alegere.

Suntem prietenoși și știm să ne purtăm cu bebelușii, în studio va putem asigura toate condițiile necesare pentru a putea desfășura ședința foto în condiții normale. Deținem o recuzita bogată, aș zice chiar impresionantă, diferite costume tematice, fundaluri, bentițe, căciulițe, pălării, coșuri, găleți, jucării, etc.

Se vor face poze doar copilului sau participăm și noi?
În toate ședințele foto cu nou născuți sau copii sunt incluse câteva cadre de familie, părinți + copii.

Marius Niculae fotograf nou nascuti, fotograf familie și copii în București cu experiență în ședințele foto cu cei mici. Va invit să vedeți cateva videoclipuri din timpul ședințelor foto sau mai multe fotografii din portofoliul dedicat fotografiei de nou născuți.

Ședințe foto de nou născuți

 

Te-ar putea interesa și

Plătește avansul Programează sedința Cumpără un Voucher Albume foto
 
 

Fotograf nou născuți

Cele mai frumoase și drăgălașe momente din viața noastră ne sunt oferite de către copiii noștri. Fiecare moment alături de ei înseamnă mai mult decât fericire și dragoste, înseamnă uimire și bucurie datorate acestor micuțe minuni care ne înseninează existența. Nou născuții sunt adorabili și fiecare bebeluș reprezintă cea mai dulce parte a umanității.

Pentru că timpul se scurge și copiii cresc într-un ritm incredibil, este bine să aveți amintiri din fiecare părticică a evoluției lor. Un bebeluș este o minune care a apărut în familia voastră pentru a va lumina viețile și a le da sens. Fiecare moment alături de puritatea și drăgălășenia să oferă amintiri de neuitat. O ședință foto de nou născut este o ședință foto specială, plină de emoție și sensibilitate.

YouTube video
 

Sedinte foto newborn

Din 2005 practic meseria de fotograf nou nascuti full time, dețin o bogată experiență în fotografia de familie și copii.
 

Programează ședința foto
 
Vrei să faci un cadou deosebit cuiva, ceva cu semnificație, fără să riști să nu-i placă? Un album foto sau voucher foto pentru ședințe foto pot fi un cadou deosebit și o experiență de neuitat!
 
MARIUS NICULAE PHOTOGRAPHY
Tel: 0739 874 228
contact@mariusniculae.com
Spread the love