fbpx

Fotografia de nunta

Fotografia de nunta

fotograf de nunta

Nunta ta este și nunta mea! Știu că în urma acestei zile unice pe care toate miresele o visează încă din copilărie, trebuie să rămână cele mai frumoase amintiri.

Fotograf nunta

„Vreau să surprinzi sărutul blând pe care mi-l dă mama înainte de a intra în biserica”, „îmi doresc ca fotografiile de la nunta mea să fie cele mai frumoase” sau „trebuie neapărat să fac o superpoza cu prietena mea din copilărie” sunt doar câteva dintre miile de cereri pe care le aud de la viitorii miri și îmi place asta pentru că sunt fotograf de nuntă și nu numai!

Îmi place să imortalizez emoția fiecărei mirese îmbrăcate în rochița alba mult visata și îmi plac glumele pe care le fac băieții atunci când îl pregătesc pe ginerică pentru fericitul eveniment.

De la fiecare nuntă plec cu ceva nou învățat, îmi plac evenimentele deosebite din viața oamenilor, tocmai de aceea mă străduiesc că la fiecare nuntă să fac ALTFEL de fotografii, scose din tipar. De fiecare dată, în funcție de cerințele cuplului, încerc locații diferite, tocmai pentru că fiecare pereche de miri să se poată mândri cu un cadru unic, așa cum este și nunta lor. Am observat că-mi iese de cele mai multe ori, doar sunt un fotograf de nunta, nu?! Eeee, nu o spun doar eu, desigur, ci prietenii și sutele de cupluri care m-au ales până acum.

Fotografie de nunta si de eveniment

Îmi fac meseria cu multă plăcere și sunt fericit atunci când îmi văd clienții mulțumiți de munca mea, pe cei care m-au ales să le fac fotografii în cele mai importante momente din viața lor. Am legat prietenii cu multe dintre cuplurile de tineri căsătoriți la evenimentele cărora am avut onoarea să particip că fotograf de nunta. și, pentru că stiu că aceste amintiri au o importanța aparte atât pentru mire și mireasa, dar și pentru socrii mici și mari, m-am străduit și am să fac în continuare acest lucru, pentru că toată lumea să fie mulțumită și să-și amintească, de ce nu? Și de băiatul cu aparatul de fotografiat.

Fotograf nunta cu experienta

Sunt fotograf nunta inca din 2005, capabil sa surprind cele mai frumoase momente din ziua nunții tale, nu trebuie să mă crezi pe cuvânt, privește galeria cu fotografii de nunta pe care ți-am pregătit-o, citește în ochii mirilor satisfacția și încrederea pe care le-am dăruit-o și dacă iți place stilul meu contacteaza-mă.

Te-ar putea interesa și

Portofoliu Preturi Cabina foto Album foto Cere o oferta
 

Fotograf nunta Marius Niculae

Din 2005 practic meseria de fotograf profesionist full time, dețin o bogată experiență în fotografia de evenimente importante din viață unui cuplu: nuntă, botez, cununie civila sau ședințe foto.

Vrei să faci un cadou deosebit cuiva, ceva cu semnificație, fără să riști să nu-i placă? Un album foto sau voucher foto pentru ședințe foto pot fi un cadou deosebit și o experiență de neuitat!
 
Spread the love