Fotografie de nunta

brush

Nunta ta este si nunta mea! Stiu ca in urma acestei zile unice pe care toate miresele o viseaza inca din copilarie, trebuie sa ramana cele mai frumoase amintiri. “Vreau sa surprinzi sarutul bland pe care mi-l da mama inainte de a intra in biserica”, “imi doresc ca fotografiile de la nunta mea sa fie cele mai frumoase” sau “trebuie neaparat sa fac o superpoza cu prietena mea din copilarie” sunt doar cateva dintre miile de cereri pe care le aud de la viitorii miri si imi place asta pentru ca sunt fotograf de nunta si nu numai!

Imi place sa imortalizez emotia fiecarei mirese imbracate in rochita alba mult visata si imi plac glumele pe care le fac baietii atunci cand il pregatesc pe ginerica pentru fericitul eveniment. De la fiecare nunta plec cu ceva nou invatat, imi plac evenimentele deosebite din viata oamenilor, tocmai de aceea ma straduiesc ca la fiecare nunta sa fac ALTFEL de fotografii, scose din tipar. De fiecare data, in functie de cerintele cuplului, incerc locatii diferite, tocmai pentru ca fiecare pereche de miri sa se poata mandri cu un cadru unic, asa cum este si nunta lor. Am observat ca-mi iese de cele mai multe ori, doar sunt un fotograf de nunta, nu?! Eeee, nu o spun doar eu, desigur, ci prietenii si sutele de cupluri care m-au ales pana acum.

Imi fac meseria cu multa placere si sunt fericit atunci cand imi vad clientii multumiti de munca mea, pe cei care m-au ales sa le fac fotografii in cele mai importante momente din viata lor. Am legat prietenii cu multe dintre cuplurile de tineri casatoriti la evenimentele carora am avut onoarea sa particip ca fotograf de nunta. si, pentru ca stiu ca aceste amintiri au o importanta aparte atat pentru mire si mireasa, dar si pentru socrii mici si mari, m-am straduit si am sa fac in continuare acest lucru, pentru ca toata lumea sa fie multumita si sa-si aminteasca, de ce nu? Si de baiatul cu aparatul de fotografiat.

Nu trebuie sa ma crezi pe cuvant, priveste galeria cu fotografii de nunta pe care ti-am pregatit-o, citeste in ochii mirilor satisfactia si increderea pe care le-am daruit-o si daca iti place stilul meu contacteaza-ma.

Casa de piatra! De fotografii si de tablouri am sa ma ocup eu!

brush

Marius Niculae fotograf nunta bucuresti.
Din 2005 practic meseria de fotograf profesionist full time, detin o bogata experienta in fotografia de evenimente importante din viata unui cuplu: nunta, botez, cununie civila sau sedinte foto.

MARIUS NICULAE photography
Tel: 0728 187 628
Email: contact@mariusniculae.com

Daca sunteti in cautarea unui fotograf exceptional pentru evenimentul important ce se apropie in viata dumneavoastra, Marius Niculae va sta la dispozitie cu urmatoarele servicii foto video:

Sper sa ne vedem in curand…prin obiectivul aparatului meu!