fotograf bebelusi
29 iunie 2020 Sesiune foto bebelusi

Fotograf pentru bebeluși

Dacă de curând în viața ta și-a făcut apariția un bebeluș și iți dorești o ședință foto pentru acesta, atunci trebuie să știi că oferta de fotografi în acest domeniu este foarte diversificată și foarte numeroasă. Tocmai din acest punct de vedere este important să știi care sunt principalele aspecte asupra cărora să te apleci atunci când ai nevoie de un astfel de fotograf pentru bebeluși.

Experiența în ședințele foto cu nou născuți

Deși la prima vedere poate părea mai ușor să fotografiezi bebeluși de câteva săptămâni sau de câteva luni, trebuie spus că lucrurile stau tocmai invers. Dacă unui adult sau unui copil de câțiva ani poți să îi spui cum să stea sau cum să se aranjeze pentru fotografie, în cazul unui nou născut acest lucru nu funcționează. Prin urmare, atunci când vorbim de foto nou născuți experiență fotografului este esențială pentru reușită ședințelor foto și pentru fotografii de cea mai bună calitate.

sedinte foto belesusi

Portofoliul fotografului

Fiecare fotograf are un anumit stil în fotografie și o anumită abordare. Din acest punct de vedere este important să acorzi atenție portofoliului fotografului înainte de a-l angaja. Portofoliul vorbește despre stilul abordat de fotograf și despre calitatea pe care acesta o oferă. De asemenea, tot din cadrul portofoliului iți vei putea da seama de locațiile unde poți să te bucuri de o ședința foto cu bebelușul tău, dar și de recuzita pe care fotograful o pune la dispoziție pentru astfel de https://mariusniculae.com/portofoliu/sedinte-foto-nou-nascuti/.

sedinte foto belesusi

Disponibilitatea fotografului

Odată ce ai găsit un fotograf cu experiență și cu un portofoliu care se ridica la nivelul așteptărilor tale urmează să contactezi fotograful respectiv. Având în vedere că este important să te bucuri de o ședință foto cu bebelușul tău în primele săptămâni de viață sau în primele câteva luni, disponibilitatea fotografului este un alt aspect de avut în vedere. Tocmai pentru a te asigura că vei găsi disponibilitate la fotograful pe care îl consideri potrivit, este recomandat să cauți din timp un astfel de fotograf pentru bebeluși.

Tarifele serviciilor foto

Un alt element important se refera la costul serviciilor foto pentru ședințele cu nou născuți. Este important să pui în balanță calitatea serviciilor și costul acestora. Fară doar și poate iți dorești să te bucuri de fotografii de cea mai bună calitate.

Urmărește-ne și pe Youtube pentru a viziona clipuri din timpul ședințelor foto.

Programează ședința foto
 
Vrei să faci un cadou deosebit cuiva, ceva cu semnificație, fără să riști să nu-i placă? Un album foto sau voucher foto pentru ședințe foto pot fi un cadou deosebit și o experiență de neuitat!
 
MARIUS NICULAE PHOTOGRAPHY
Tel: 0728 187 628
contact@mariusniculae.commariusniculae.com

Marius Niculae

Încă din 2005 sunt fotograf de familie și copii, organizez zilnic în studioul meu ședințe foto nou născuți, ședințe foto copii, ședințe foto bebeluși, ședințe foto de maternitate și de familie. Vă aștept cu drag!
Spread the love