sedinte foto nou nascuti
13 iunie 2020 Sedinte foto nou nascuti

Fotograf specializat in sedinte foto nou nascuti

Inca din momentul in care ai aflat ca urmeaza sa devii mamica sau tatic ai fost cuprins(a) de emotii. Cu siguranta ca fiecare parinte abia asteapta sa isi ia in brate bebelusul. Si primele luni din viata unui bebelus sunt fara niciun dubiu ceva special prin inocenta si naturaletea fiecarui gest al nou nascutului. Nu este pacat sa nu surprinzi o parte dintre aceste momente in fotografii realizate un profesionist? In prezent poti gasi o multime de oferte de sedinte foto profesioniste pentru a surprinde momente unice cu bebelusul tau.

sedinte foto belesusi

Sedinte foto bebelusi

Desi poate nu esti prea tentat sa mai investesti in serviciile unui fotograf profesionist si pentru o sedinta foto nou nascut, trebuie sa stii ca in urma unei astfel de sedinte vei primi seturi de fotografii exceptionale. Un fotograf specializat in astfel de sedinte foto pune la dispozitia clientilor sai pasiunea si talentul pentru fotografie, experienta acumulata in astfel de sedinte foto cu bebelusi – https://mariusniculae.com/portofoliu/sedinte-foto-bebelusi/, dar si cele mai moderne echipamente pentru fotografii perfecte.

Mai mult, poti beneficia si de studiouri foto amenajate profesionist astfel incat bebelusul sa se simta relaxat si chiar sa adoarma pe durata sedintei foto. Rezultatul sedintelor foto pentru bebelusi realizate de un fotograf specializat inseamna fotografii absolut minunate, de care te vei putea bucura pentru tot restul vietii.

sedinte foto de nou nascut

Ce presupune o sedinta foto nou nascuti?

O sedinta foto pentru nou nascut – https://mariusniculae.com/portofoliu/sedinte-foto-nou-nascuti/ poate fi organizata fie cu o ocazie speciala, fie doar pentru a avea amintiri cu primele luni din viata bebelusului vostru. O astfel de sedinta foto inseamna programarea cu cateva saptamani sau luni inainte a sedintei si stabilirea locatiei. Cel mic va fi imbracat astfel incat sa se incadreze perfect cadrului unde urmeaza a se derula sedinta foto.

Odata inceputa sedinta foto fotograful va avea grija sa surprinda chiar si cel mai mic zambet si cel mai mic gest al bebelusului. Chiar daca multe dintre fotografii il surprind doar pe bebelus, la un moment dat se pot realiza si fotografii cu parintii sau cu fratii si surorile bebelusului.

Urmărește-ne și pe Youtube pentru a viziona clipuri din timpul ședințelor foto.

Programează ședința foto
 
Vrei să faci un cadou deosebit cuiva, ceva cu semnificație, fără să riști să nu-i placă? Un album foto sau voucher foto pentru ședințe foto pot fi un cadou deosebit și o experiență de neuitat!
 
MARIUS NICULAE PHOTOGRAPHY
Tel: 0728 187 628
contact@mariusniculae.commariusniculae.com

Marius Niculae

Încă din 2005 sunt fotograf de familie și copii, organizez zilnic în studioul meu ședințe foto nou născuți, ședințe foto copii, ședințe foto bebeluși, ședințe foto de maternitate și de familie. Vă aștept cu drag!
Spread the love