fotografia de nou nascut
1 august 2019 Photography

Fotografia composite, aliatul minților creative

În timp ce îți bei cafeaua liniștit și verifici feed-ul de Instagram, ochii îți pică pe niște imagini absolut incredibile: un bebeluș fotografiat în brațele unui ursuleț de pluș, un nou-născut în centrul unei flori și multe altele asemenea care te lasă fără cuvinte. Par fotografii imposibil de realizat, și totuși sunt absolut reale.

Fotografia composite

Fotografia composite este noua ”modă” în materie de fotografie. Pentru că, la fel ca în toate celelalte domenii, și în fotografie există evoluție, idei noi, tehnici noi, aspecte cu care tot timpul trebuie să fii la curent, ca fotograf. Fotografia composite este una dintre invențiile din domeniul fotografiei care ne ajută să creăm un efect spectaculos. Cum? Practic combinând două sau mai multe fotografii care în final vor da naștere unei imagini unitare.

fotograf nou nascuti

Fotografii compuse digital

Acest concept este un aliat al imaginației, pentru că aproape tot ceea ce mintea noastră poate concepe devine realitate datorită acestei tehnici. Rezultatele sunt absolut spectaculoase. Putem crea fundaluri digitale care să acopere o gamă largă de dorințe, fundaluri care pot pune în valoare elementul central într-un mod creativ și inovativ. În felul acesta, pentru fiecare client fotografiile pot fi unice.

fotograf nou nascuti

Fundalurile digitale au culoare și conțin elemente de poveste pe care altfel nu ar fi fost posibil să le integrăm, mai ales când vine vorba de fotografiile cu nou-născuți care au nevoie de un spațiu securizat și de foarte puțină variație pentru ca întreg procesul să nu devină obositor pentru bebeluș.

Astfel, combinând elementele în mod armonios și ținând cont și de preferințele clientului, putem crea o poveste pe care vei vrea să o revezi de mii de ori. Fundalul digital și fotografiile bebelușului sunt întotdeauna într-o armonie perfectă pentru că povestea trebuie să aibă coerență. De aceea și munca de editare a acestor fotografii este una ce necesită multă atenție, dedicare, grijă pentru fiecare detaliu, astfel încât la final totul să arate impecabil.

Urmărește-ne și pe Youtube pentru a viziona clipuri din timpul ședințelor foto.

Programează ședința foto
 
Vrei să faci un cadou deosebit cuiva, ceva cu semnificație, fără să riști să nu-i placă? Un album foto sau voucher foto pentru ședințe foto pot fi un cadou deosebit și o experiență de neuitat!
 
MARIUS NICULAE PHOTOGRAPHY
Tel: 0728 187 628
contact@mariusniculae.commariusniculae.com

Marius Niculae

Încă din 2005 sunt fotograf de familie și copii, organizez zilnic în studioul meu ședințe foto nou născuți, ședințe foto copii, ședințe foto bebeluși, ședințe foto de maternitate și de familie. Vă aștept cu drag!
Spread the love