sedinte foto aniversare
28 ianuarie 2021 Photography

Fotografia de Aniversare – Smash The Cake

Timpul trece atât de repede, iar bebelușul tău în curând vă face un anișor. Mai mult ca sigur a fost un an uimitor. Plin de nopți nedormite și griji, dar și un an frumos. Probabil că te gândești la diferite moduri prin care ai putea să sărbătorești această zi specială nu doar pentru tine și pentru copil, ci pentru toată familia.

Te-ai gândit probabil și la o ședință foto, nu-i așa? Smash The Cake este noua modalitate de a sărbători ziua de naștere a micuțului tău.

Dar ce este Smash The Cake și de ce este o idee atât de bună? Este un tortulet mic, preparat special ca bebelușul să-l devoreze așa cum își dorește. Adevărata bucurie vine atunci când copilul își da seama că tortul e numai al lui și profită din plin de el.

Fotografia de Aniversare – Smash The Cake

Reacțiile și fețele pe care le face sunt de neprețuit și ar fi păcat să nu fie imortalizate de un fotograf profesionist.

1. Este un mod perfect de a celebră această etapă importantă

Ați trecut cu brio și în forță de primul an alaturi de noul membru al familiei, care nu mai e chiar așa de nou acum. Sunteți doi părinți excelenți, chiar daca nu a fost mereu ușor, iar acest lucru trebuie sărbătorit.

2. E o experiență distractivă

Smash The Cake este numai și numai despre copil. La fiecare zi de naștere este tort, deci trebuie și el să aibă- singura diferență este că pe acesta vă avea voie să-l “smash”.

În plus, tortul micuțului ar putea să fie unul mai sănătos făcut cu piure de morcovi sau poate pe bază de vanilie.

3. Mizeria vă fi în studioul foto, nu în casa ta

Nu uita să duci haine de schimb pentru copil. Ce se întâmplă în studio, rămâne în studio.

4. Smash The Cake necesită și intervenția părinților

Este o ocazie excelența pentru un portret de familie cu bebelușul, într-o zi speciala pentru voi- ziua lui de naștere.

5. Copilul de un an este mai ușor de fotografiat decât cel de doi ani


Acest tip de sesiune foto este o oportunitate unica de a surprinde curiozitatea și personalitatea bebelușului. Deci, este o ocazie perfecta pentru a crea amintiri de neuitat.

 

Daca citești acest articol în calitate de invitat la ziua de naștere a bebelușului, avem și pentru tine ceva de spus. Daca vrei să faci un cadou unic copilului, dar de care să se bucure și familia să și care să rămână pentru mult timp, atunci citești articolul potrivit.

Ai putea să cumperi un voucher foto cadou și să-l oferi cadou familiei care urmează să sărbătorească ziua celui mic. De ce? Recitește cele 5 motive pe care le-am enumerat mai sus și te vei convinge singur.

Dar unde vei găsi așa ceva? Pe site-ul nostru, în secțiunea voucher foto sau făcând click aici.

Fie că ești părinte și vrei să-i faci copilului tău o zi de naștere memorabile, fie că ești invitat la ziua de naștere și nu știi ce cadou să oferi bebelușului, speram că aceste sfaturi ți-au fost de folos și că vei apela cu încredere la serviciile nostre.

Sedinta foto de aniversare

Citește și De ce un album foto este cadoul perfect?

Fă cadoul perfect!

Albumul foto împreună cu un voucher foto cadou pentru o ședință foto profesională la studioul nostru sunt un cadou inedit și potrivit pentru întreaga familie sau prietenii tăi.

Urmărește-ne și pe Youtube pentru a viziona clipuri din timpul ședințelor foto.


Marius Niculae

Încă din 2005 sunt fotograf de familie și copii, organizez zilnic în studioul meu ședințe foto nou născuți, ședințe foto copii, ședințe foto bebeluși, ședințe foto de maternitate și de familie. Vă aștept cu drag!
Spread the love