foto familie
25 iulie 2017 Fotografie de familie

Fotografia de familie, amintirea perfecta

fotografia de familie

In fiecare zi suntem, ca ne dorim sau nu ne dorim, in contact cu sute de fotografii. Le putem vedea in reviste, ziare sau pur si simplu in albumele cu fotografii de familie in care am inclus imagini si senzatii. Toate acele sentimente pe care le putem avea atunci cand privim o fotografie de familie care transmite frumosul unei clipe reprezinta ceea ce ne poate face sa fim mult mai umani in viata de zi cu zi.

Deseori nu ne dam seama de importanta imaginilor de familie pana cand nu este prea tarziu si, deseori, ne gasim in cautarea unor fotografii care poarta peste ani amintiri cu o persoana dupa ce aceasta nu mai este. Fireste, ne uitam la fotografii pentru ca acestea ne ajuta sa ne amintim de vremurile bune. Aceste fotografii sunt cele care ne vor smulge zambete si ne vor ajuta sa facem fata multor schimbari, inclusiv aceleia ca o anumita persoana draga nu se mai afla in jurul nostru.

Rasfoirea albumului cu fotografii de familie trezeste amintiri si poate fi reconfortanta, chiar daca uneori aduce si tristete la vederea unei persoane dragi pe care am pierdut-o. Ar trebui ca oamenii sa se gandeasca mai mult la importanta fotografiilor de familie si la cum pot impartasi amintirile de la o generatie la alta. Fotografiile fac parte din mostenirea noastra. Le tinem aproape de suflet, pentru ca in ele regasim o parte din noi: momente, detalii, oameni, locuri si lucrurile celor pe care ii iubim.

poze de familie

Pe de alta parte, fotografia de familie ne leaga de cei care au trait poate, inainte de a ne naste noi. Oferindu-i copilului fotografii din trecut si din prezent, acesta se va putea conecta la propria poveste. In acest mod isi va putea cunoaste membrii familiei si stramosii care au trait inaintea lui si au ajutat la modelarea lumii.

Pe masura ce timpul trece, vom pretui amintirile celor dragi cu mult mai mult. Fotografiile de familie pot transmite emotii asa cum nici macar cuvintele nu o pot face.

In concluzie, ar trebui sa faceti fotografii de familie ori de cate ori vi se iveste ocazia. Mai mult, angajati un fotograf profesionist pentru a va documenta amintirile in mod regulat, pe masura ce copiii vostri cresc si se schimba. Includeti in fotografii, de cate ori se poate, familia extinsa, pentru ca peste ani aceste fotografii vor fi hrana pentru suflet.


Marius Niculae

Încă din 2005 sunt fotograf de familie și copii, organizez zilnic în studioul meu ședințe foto nou născuți, ședințe foto copii, ședințe foto bebeluși, ședințe foto de maternitate și de familie. Vă aștept cu drag!
Spread the love