fotografia de familie
21 octombrie 2017 Fotografie de familie

Fotografia de familie este amintirea perfecta

fotografia de familie

Fotografia de familie este una dintre acele amintiri pe care le putem regasi in orice casa. Parintii nostri au trait in vremuri in care un aparat foto nu era la indemana oricui, asa ca singurul mod in care puteau sa faca fotografii era cu ajutorul unui fotograf profesionist, fie ca acesta se deplasa acasa, fie ca mergea intreaga familie in atelierul foto.

Astazi este mult mai usor sa realizam fotografii, fiecare telefon avand integrata o camera digitala performanta. Cu toate acestea, cati dintre noi au realizat fotografii de familie cu ajutorul acestora?

Fotografia de familie ramane asadar apanajul unui fotograf profesionist. Avantajele apelarii la serviciile acestuia sunt incontestabile. Trecand dincolo de aparatura folosita, mult superioara oricarui aparat foto pe care il poate achizitiona cineva pentru uz personal, fotograful are acel talent de a surprinde ceea ce se afla dincolo de imaginea bruta. In definitiv, pozele trebuie sa transmita un sentiment, o stare, bucuria si emotia momentului, caldura generata de acel grup de oameni pe care ii leaga nu numai prietenii, ci intreaga viata, cu bune si cu rele.

Fotografiile cu familia sunt cele mai frumoase amintiri. Asa cum noi privim cu drag la acele poze din copilaria noastra, in care apar parintii, fratii, bunicii, strabunicii, matusi, unchi, verisori, asa vom privi peste ani si la aceste poze realizate acum. Atunci insa le vom rasfoi alaturi de copiii nostri si le vom face cunostinta cu oameni care vor fi printre ingeri deja.

sedinta foto familie

Aceste fotografii de familie pot fi realizate in foarte multe moduri. Puteti alege atelierul fotografului, cu un cadru decorat artistic. Puteti opta pentru o iesire in natura, unde familia poate fi surprinsa atat in cadre aranjate, cat si in momentele de relaxare. Insa unele dintre cele cele mai reusite fotografii sunt cele realizate in casa bunicilor sau strabunicilor, la tara sau in mijlocul orasului, in acele cadre pline de fotografii pe pereti, de mici lucrusoare asezate pe servanta sau in jurul fotoliului preferat al bunicului, cu ziarul, cartile sau obiectele lui preferate.

Albumul cu fotografii in care sunt prezente mai multe generatii raman amintiri dragi peste ani si ani. Aceste poze pot cuprinde doar parintii cu copiii si eventual repetate pe masura ce trec anii si copiii cresc. Pot surprinde 3 generatii sau pot fi orientate spre familia largita. Atunci cand unii dintre membrii vor disparea dintre noi, iar cei mici vor deveni cei mari, aceste amintiri vor umple cumva golul si vor pastra viu sentimentul de apartenenta si de caldura si iubire pe care doar o familie ti-l poate oferi.

Programează o ședință foto
MARIUS NICULAE PHOTOGRAPHY
Tel: 0728 187 628
contact@mariusniculae.commariusniculae.com

Marius Niculae

Încă din 2005 sunt fotograf de familie și copii, organizez zilnic în studioul meu ședințe foto nou născuți, ședințe foto copii, ședințe foto bebeluși, ședințe foto de maternitate și de familie. Vă aștept cu drag!
Spread the love