sedinte foto de maternitate
14 august 2020 Sedinte foto maternitate

Fotografia de maternitate cu viitoare mamici

De-a lungul anilor, realizarea unor fotografii de maternitate cu viitoare mămici a devenit o veritabilă tendință, la fel ca și ședințele foto nou-născuți. Numeroase sunt viitoarele mămici care își doresc să imortalizeze această perioadă specială din viață, sarcina. Dacă încă nu ești convinsă de faptul că această ședință foto este o idee bună, după citirea acestui articol cu siguranță te vei răzgândi.

Fotografia de maternitate

Fotografia de maternitate cu viitoare mămici, pentru a capta aceste clipe magice din viața unei femei.  
Unele doamne ezită să facă poze în timpul sarcinii deoarece consideră că au luat prea mult în greutate și se simt complexate. Cu toate acestea, tocmai burtica rotundă și rotunjimile fac diferența deoarece sarcina face parte din acele clipe magice, bogate în emoție din viața unei femei.

Această perioadă specială care unește bebelușul de mama sa merită să fie imortalizată. Aceste amintiri vor fi păstrate prin intermediul pozelor realizate în timpul unei ședințe foto. Realizând o ședință foto de maternitate vei împărtăși cu mândrie această aventură pasionantă împreună cu copilul tău, câțiva ani mai târziu.

Ce poate fi mai frumos decât să ai câteva fotografii din această perioadă unică din viața unei femei? Din cauza schimbărilor hormonale prin care trece o femeie în timpul sarcinii, o astfel de ședință foto are toate șansele de a-ți ridica moralul. Ziua ta va fi și mai memorabilă dacă viitorul tătic va participa și el la această ședință.

Fotografia de maternitate

Profesioniști pentru poze memorabile.

Dacă apelezi la serviciile unui fotograf profesionist vei avea doar avantaje. Abilitățile sale te va ajuta să îți pui burtica în valoare și te va face să uiți de complexe. Experiența unui fotograf profesionist  garantează originalitatea clișeelor. Vei vedea că un fotograf profesionist îți recomandă hainele strâmte pentru a-ți pune cât mai bine în valoare burtica.

Totul depinde de fiecare femeie în parte însă esențial este ca aceasta să se simtă bine în timpul ședinței foto. Vezi exemple de fotografii de maternitate – https://mariusniculae.com/portofoliu/sedinte-foto-maternitate/

sedinte foto maternitate

Cea mai bună perioadă pentru a organiza ședințe foto maternitate este cuprinsă între lunile 6-8 când burtica este mai rotundă. Împreună cu fotograful ales veți stabili detaliile în prealabil pentru a beneficia de cele mai originale poze cu putință. Fotografia de maternitate are drept scop principal punerea în evidență a burticii rotunde dar, în egală măsură, oferă femeii însărcinate o experiență unică și memorabilă totodată pentru a crea amintiri minunate pentru ea și pentru viitorul bebeluș care urmează să vină pe lume.

Urmărește-ne și pe Youtube pentru a viziona clipuri din timpul ședințelor foto.

Programează o ședință foto

Marius Niculae

Încă din 2005 sunt fotograf de familie și copii, organizez zilnic în studioul meu ședințe foto nou născuți, ședințe foto copii, ședințe foto bebeluși, ședințe foto de maternitate și de familie. Vă aștept cu drag!
Spread the love