fbpx

Fotografia de familie

Fotografia de familie

foto familie

Sedinte foto de familie

Sunt Marius și surprind în imagini frânturi de viață. Viața cu cele mai frumoase etape ale ei pentru că fotografiez emoțiile celor ce-și unesc poveștile, emoțiile viitoarelor mame, apoi primele zâmbete ale bebelușului, creștinarea și primele aniversări și multe alte evenimente de poveste din familie! în studioul meu cu suflet și multă lumina, din centrul Bucureștiului, mulți copilași s-au lăsat fascinați de aparatul foto, de recuzita jucăușă și decorurile magice.

 

Ședința foto de familie este o experiență plăcută atât pentru membrii familiei cât și pentru fotograf. Sentimentul transmis în timpul unei ședințe foto de familie este unul de nedescris, iar fotografiile transmit multă emoție. Câteva cadre bine realizate vă pot asigura o fotografie de familie reușită, vă conservă amintirile peste ani, când o să aveți ce arata copiilor sau nepoților. Vă invitam la o ședință foto de familie, la un portret de familie, fotografie pentru evenimente în familie.

Te-ar putea interesa și

Portofoliu Preturi Voucher foto Album foto Programeaza
 

Fotograf de familie

Vrei să faci un cadou deosebit cuiva, ceva cu semnificație, fără să riști să nu-i placă? Un album foto sau voucher foto pentru ședințe foto pot fi un cadou deosebit și o experiență de neuitat!
 
MARIUS NICULAE Photography
Tel: 0728 187 628
contact@mariusniculae.com
Spread the love