sedinte foto nou nascuti
28 august 2020 Sedinte foto nou nascuti

Fotografie de nou-născuți în București

Prima săptămâna a copilașului tău nu va dura decât… o săptămână. La fel și prima luna a nou-născutului. Din aceste motive, fotografia de nou-născuți în București, este cea care degajează atâta forță și atâta iubire și este cea mai prețioasă pentru părinți.

Fotografiile de nou-născuți în București sunt cele mai prețioase și cele mai frumoase, deoarece sunt cele care surprind primele zile ale copilașului, imortalizează primele sale grimase și cu puțin noroc și primul său zâmbet. Vei captura sau vei surprinde deci acele mici detalii sau mici expresii care îl fac să fie cu adevărat unic. Înseamnă în același timp, și să petreci cele mai frumoase momente de iubire și de tandrețe alături de el.

Dar înseamnă de asemenea, un moment de relaxare pentru întreaga familie. În primele zile, descoperim copilașul, facem cunoștință cu el. Și nimic nu este mai frumos decât primele momente pe care le trăim alături de el. Nimic nu este mai frumos decât să vrei să lași o urmă a acestor momente prețioase

O fotografie de nou-născuți în București, înseamnă și debutul poveștii sale, astfel că, atunci când va fi mare, îi vei putea spune mai multe despre primele momente ale vieții sale.

Dar, în același timp, va reuși să surprindă gesturile și emoțiile părinților în ceea ce îl privește. O mică ființă care a venit nu demult pe lume, dare care înseamnă totul pentru noii părinți și care va avea parte mereu de o iubire necondiționată.

ședințe foto nou născut

Care sunt calitățile unui fotograf de nou-născuți în București?

– Răbdare. Deci este cel care va rămâne amabil și comunicativ.
– Siguranță și încredere. Gesturile sale sunt rapide și sigure.
– Bunăvoință. Cel mai important lucru-confortul mamei și al nou-născutului.
– Organizare. Fiecare ședință foto se organizează după un plan bine stabilit.

sedinte foto nou nascuti

Ambianța este cea mai călduroasă și și toate lucrurile sunt perfect adaptate copilașului pentru ca acesta să se simtă cât mai bine, în largul său. Iar ideile sunt cele mai originale și mai inventive, vezi portofoliu https://mariusniculae.com/portofoliu/sedinte-foto-nou-nascuti/ de fotografii cu bebeluși.

Sunt deci ședințe foto pline de blândețe și de tandrețe pentru a oferi copilașului cele mai frumoase amintiri, pe care le va păstra și le va prețui toată viața sa.

Imortalizează deci și tu primele momente din viața copilului tău cu cele mai frumoase poze făcute de niște fotografi profesioniști. Primele poze ale nou-născutului sunt cele care vor rămâne pentru totdeauna și îți vor aminti de cele mai marcante momente sau etape ale vieții.

Programează o ședință foto

Marius Niculae

Încă din 2005 sunt fotograf de familie și copii, organizez zilnic în studioul meu ședințe foto nou născuți, ședințe foto copii, ședințe foto bebeluși, ședințe foto de maternitate și de familie. Vă aștept cu drag!
Spread the love