fotografiile de nunta, file de poveste
16 mai 2017 Fotografie de nunta

Fotografiile de nunta, file de poveste

fotograf nunta

Nunta este acel eveniment pe care protagonistii doresc sa il pastreze in memorie pentru toata viata. Amintirile isi pot pierde din acuratete in timp, insa fotografiile vor ramane mereu acolo, in albumul creat pentru eveniment. Acesta este principalul motivul pentru care contractarea unui fotograf nunta implica responsabilitate si cercetari indelungate. Viitorii miri au sarcina de a gasi acel fotograf cu experienta, capabil sa ofere fotografii care sa transmita emotia si frumosul acelor clipe magice.

Fotografiile de la nunta mentin la prezent povestea oricarui cuplu
Peste ani, fotografiile de la nunta pot spune povestea evenimentului, ceea ce inseamna ca mirii de atunci vor putea retrai momente speciale ori de cate ori vor deschide albumul de nunta. Mai mult, copiii si nepotii acestora vor putea vedea in imagini o poveste la scrierea careia nu au luat parte in mod direct, dar al carei rezultat sunt.

Un fotograf nunta cu aptitudini desavarsite are intr-adevar experienta, insa mai presus de toate este pasionat de ceea ce face si nu isi trateaza munca superficial. Isi doreste si reuseste sa surprinda in fotografiile sale frumusetea si magia momentelor pe care mirii si invitatii lor le traiesc in cadrul unui astfel de eveniment cu o incarcatura emotionala unica.

O poveste scrisa reusita te poarta in toate aspectele importante ale vietii protagonistilor. Similar si fotografia, doar ca aceasta se rezuma la un singur eveniment pe care personajele principale il traiesc cu o intensitate maxima. Plusul pe care il poate aduce o poveste spusa de fotografii consta tocmai in faptul ca nu sunt necesare cuvintele. Imaginile surprinse in timpul nuntii vor trebui sa surprinda emotia fiecarui moment. De fapt, aceasta este cheia reusitei fotografiei: sa surprinda emotii de tot felul intr-un mod extrem de natural.

Povestea scrisa in imagini are o valoare sentimentala de neegalat. Astfel de povesti vorbesc despre „atunci” ca si cand ar fi „acum”. Naratorul povestii in imagini este fotograful si, de priceperea acestuia, experienta, profesionalismul, creativitatea si flerul sau, depinde rezultatul materializat in cele din urma intr-un album foto.

Fotografia este o arta, multi o practica, dar putini o inteleg si o valorifica aproape de perfectiune.

In concluzie, cel mai bun fotograf nunta are intr-adevar un bagaj de cunostinte tehnice impresionant ca volum, insa dincolo de acesta detine acel plus de sensibilitate care il ajuta sa surprinda emotie in tot ceea ce il inconjoara. Doar acest tip de fotograf poate oferi albumul de nunta cu file de poveste, un album pe care si-l doresc toate cuplurile, fara exceptie.

Programează ședința foto
 
Vrei să faci un cadou deosebit cuiva, ceva cu semnificație, fără să riști să nu-i placă? Un album foto sau voucher foto pentru ședințe foto pot fi un cadou deosebit și o experiență de neuitat!
 
MARIUS NICULAE PHOTOGRAPHY
Tel: 0728 187 628
contact@mariusniculae.commariusniculae.com

Marius Niculae

Încă din 2005 sunt fotograf de familie și copii, organizez zilnic în studioul meu ședințe foto nou născuți, ședințe foto copii, ședințe foto bebeluși, ședințe foto de maternitate și de familie. Vă aștept cu drag!
Spread the love