12 octombrie 2017 Fotografie de nunta

Idei pentru un album foto de nunta perfect

In ideea in care nunta ta se apropie, cel mai probabil, ai rasfoit numeroase albume foto nunta cu scopul de a angaja un fotograf nunta bun. Pe de alta parte, ti-a luat cateva luni sa te opresti la o rochie de mireasa perfecta pentru ziua cea mare. Ai cautat un profesionist care sa-ti asigure un machiaj potrivit si te-ai gandit la o cofura speciala. Ei bine, tot acest efort ar trebui sa fie recompensat. Pentru a te bucura toata viata de imaginea de la nunta va trebui sa angajezi un fotograf de nunta bun care sa stie sa puna in valoare aspectul pe care il ai pe tot parcursul zilei, in diferite ipostaze. In aceasta idee, din albumul de nunta nu ar trebui sa lipseasca nici urmatoarele fotografii:

1. Fotografie la iesirea din biserica sau de la oficiul starii civile
Bineinteles ca din album nu vor lipsi fotografiile in care mirii si invitatii acestora ies din biserica. Fotograful se aseaza in fata grupului si surprinde astfel de imagini. Dar, pentru o alta perspectiva, fotograful se poate aseza in spatele grupului pentru a oferi un alt unghi fotografiei.

2. Fotografiile in oglinda
Se poate utiliza o mica oglinda rotunda, in care ti se poate reflecta fata atunci cand te pregatesti (te machiezi sau coafezi), dupa cum se poate utiliza o oglinda dreptunghiulara in care sa se reflecte imaginea ta si a sotului tau. De astfel, intr-o oglinda dreptunghiulara mai mare poti sa apari tu tinand buchetul in mana, fiind inconjurata de domnisoarele de onoare.

3. Poze in masina
Cel mai probabil, ati ales o masina frumoasa care sa va transporte in diverse locatii in ziua nuntii (biserica, restaurant etc). Pe langa faptul ca veti face fotografii in interiorul si in afara autovehiculului, puteti sa utilizati accesoriile acestuia. Imagina voastra se poate reflecta in oglinzile interioare si exterioare, iar fotografiile surprinse vor fi minunate.

4. Poze haioase
Nimeni nu spune ca rochia de mireasa permite doar fotografii rigide. Un fotograf nunta cu experienta va poate provoca sa faceti si altfel de poze: simularea unui meci de box, sarituri pe o trambulina, mersul pe biciclete s.a.m.d.

Nu va fie teama de ridicol si alegeti ipostaze amuzante impreuna cu fotograful.

Fotografii la nunta Andreea si Mihai

6. Utilizati accesorii
Daca ati angajat un fotograf nunta profesionist puteti fi siguri ca va veni cu provocari precum utilizarea unor accesorii: perucile, cornitele, aripile de ingeras, mustati false si alte accesorii transforma look-ul unei fotografii.

Aceste idei diferite pot amplifica distractia din timpul nuntii si vor fi surprinse in imagini originale care, mai tarziu, vor starni admiratia celor care le privesc.

MARIUS NICULAE PHOTOGRAPHY
Tel: 0728 187 628
contact@mariusniculae.commariusniculae.com

Marius Niculae

Încă din 2005 sunt fotograf de familie și copii, organizez zilnic în studioul meu ședințe foto nou născuți, ședințe foto copii, ședințe foto bebeluși, ședințe foto de maternitate și de familie. Vă aștept cu drag!
Spread the love