Informatii sedinta foto

Ședința foto de maternitateNe întâlnim la studio-ul nostru situat pe Str. Zării, nr. 13, etaj 1, interfon 1, sector 5, București (zona Cotroceni).

INFORMAȚII DE ORIENTARE

Imagini ale clădirii:
https://mariusniculae.com/studio-foto-strada-zarii/

Google Maps:
https://maps.app.goo.gl/uyb6BCFUyrsRC2mM9?g_st=ic

Vă rugăm să încercați să ajungeți cu 15 minute înainte de ora stabilită, poate chiar mai mult in orele aglomerate. 

Parcarea poate fi o problemă, vă sfătuim să luați în considerare si acest aspect.

Pentru a menține un mediu curat în studio, vă rugăm să lăsați încălțămintea de stradă la intrare sau să folosiți papucii disponibili. În cadrul ședinței noastre, recomandăm să aveti picioarele goale pentru toți membrii familiei, dar putem realiza și câteva cadre cu încălțăminte dupa ce a fost igenizata in prealabil.

Durata rezervată pentru ședința dumneavoastră este fixă și în funcție de aceasta se vor face celelalte programări. De aceea, vă rugăm să aveți în vedere că prelungirea acesteia la data ședinței foto se va face doar în limita timpului disponibil al fotografului și cu costurile suplimentare direct proporționale cu timpul prelungit.

Avem și câteva sugestii pentru voi în ceea ce privește vestimentația:

Pentru EL:

– Două cămăși, una închisă la culoare și una deschisă la culoare, eventual un sacou, un tricou negru simplu, jeans sau pantaloni clasici, încălțăminte curată.

Pentru EA:

– Pentru autenticitatea imaginilor, vă recomandăm să aveți 2-3 ținute proprii (rochii mulate, body etc). Lenjerie de culoarea pielii, albă și neagră (să fie confortabilă, pentru a nu lăsa urme pe corp). Ședința foto se va realiza cu picioarele goale, dar dacă doriți, puteți aduce și încălțăminte cu sau fără toc, curată.

Pentru autenticitatea imaginilor mai puteți aducei: rochii mulate, un body cu un design interesant, o bustieră, ciorapi plasă, sacou, pantofi, sandale cu toc, ghetuțe sau cizme, ochelari de soare, o pălărie, etc. Ținutele sunt asigurate de noi doar pentru viitoarele mămici.

Evitați hainele cu desene, logo-uri, mesaje, culori stridente, lucioase sau printuri mari.

Vă recomandăm să aveți părul aranjat și un machiaj profesional.

Colaborăm cu Anna Karpusha pentru Make-up și Hairstyle, puteți găsi mai multe detalii pe https://instagram.com/anna_karpusha?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ==.

Puteți alege 10 idei de fotografii de pe internet/Pinterest/site pe care să încercăm să le realizăm într-o oarecare măsură.

Câteva detalii despre ședința foto:

Veți primi între 35 și 45 de fotografii în funcție de pachetul ales, pe care le veți putea accesa dintr-o galerie online securizată cu parolă. Link-ul si parola pentru acces vor fi trimise pe adresa dvs. de e-mail.

– Prelucrarea fotografiilor se realizează în max. 20 de zile lucrătoare.

– Editarea fotografiilor urgent (în două zile lucrătoare) costă 200 de lei.

– Dacă ședința foto este programată în weekend, se va aplica un tarif suplimentar de 100 de lei.

– Fotografiile needitate se livrează contra sumei de 300 de lei.

Achitarea se efectuează la finalul ședinței foto, fie în numerar, fie prin inițierea unei transferuri bancare în ziua ședinței foto.

Vă mulțumim pentru alegerea făcută și abia așteptăm să ne vedem!

Monica: 0723132537

Marius: 0728187628