Informatii sedinta foto aniversare mini

Ședința foto mini-aniversare

Vă rugăm să citiți cu atenție tot mesajul.

Ne vedem la studio-ul nostru situat pe Str. Zării, nr. 13, etaj 1, interfon 1, sector 5, București (zona Cotroceni).

INFORMAȚII DE ORIENTARE
Imagini ale clădirii:
(https://mariusniculae.com/studio-foto-strada-zarii/)

Google Maps:
(https://maps.app.goo.gl/uyb6BCFUyrsRC2mM9?g_st=ic)

Vă rugăm să încercați să ajungeți cu 15 minute înainte de ora stabilită, poate chiar mai mult in orele aglomerate.
Parcarea poate fi o problemă, vă sfătuim să luați în considerare si acest aspect.

Fotografi: Marius și Monica

Ne dorim să colaborăm cu micuțul vostru, așadar asigurați-vă că este odihnit. Vom captura cele mai autentice și nevinovate zâmbete în decoruri alese împreună cu voi.

Pentru vestimentația sărbătoritului, vă punem la dispoziție cu drag, însă în cazul în care optați să aduceți și un tort pentru cadrele speciale, avem nevoie de o ținută adusă de voi. Ținutele copiilor, fete sau băieți, sunt asigurate de noi până la vârsta de 2 ani. Pentru fete, asigurăm și rochițe până la vârsta de 8 ani.

La ședința foto aniversară, vor fi prezente și părinții. Vă sugerăm să alegeți o singură ținută de haine simple și asortate, în nuanțe asemănătoare, recomandăm alb, bej, gri sau negru.

Răbdarea și energia copiilor sunt limitate, timpul lor ideal de lucru este de 30-45 de minute.

Este posibil ca micuțul/micuța voastră să nu coopereze cu fotograful (nici cu părinții), în situația aceasta, nu ne asumăm nereușita ședinței foto, iar numărul fotografiilor livrate poate fi mai mic decât cel stabilit.

Pentru a menține un mediu curat în studio, este necesar să lăsați încălțămintea de stradă la intrare sau să folosiți papucii disponibili. În cadrul ședinței noastre, recomandăm tălpile goale pentru toți membrii familiei.

Pentru ca ședința foto să decurgă cât mai bine, vă rugăm să țineți cont de câteva aspecte:
– Evitați să faceți vaccinări cu câteva zile înainte de ședința foto.
– Dacă se poate, asigurați-vă că micuțul/micuța s-a odihnit suficient și evitați agitarea lui/ei pe cât posibil.
– Durata rezervată pentru ședința dumneavoastră este fixă, iar prelungirea ei se va face doar în limita timpului disponibil al fotografului.
– Dacă oricare dintre membrii familiei are probleme de sănătate care sunt potențial contagioase (răceală, gripă, enterocolită, tuse etc.), ședința foto se va reprograma obligatoriu în funcție de disponibilitățile din agendă sau persoana bolnavă nu va putea participa la ședința foto. În cazul în care ați ajuns la studio iar unul dintre membrii este bolnav, ședința foto se va anula pentru a nu pune în pericol bebelușii care ajung la studio.
– Veți primi 20 fotografii, pe care le veți putea accesa dintr-o galerie online securizată cu parolă. Link-ul si parola pentru acces vor fi trimise pe adresa dvs. de e-mail.
– Dacă ședința foto este programată în weekend, se va adăuga un tarif suplimentar de 100 de lei.
– Prelucrarea fotografiilor se realizează în 20 de zile lucrătoare.
-Taxa pentru editarea urgentă în 2 zile lucrătoare este de 200 de lei.
– Fotografiile needitate se livrează contra sumei de 300 lei.

Este necesar să știți că pentru a participa la o ședință foto, membrii familiei extinse (bunici, mătuși sau alte rude și prieteni) trebuie să achite suplimentar 50 de lei de persoană, taxa acoperind costurile de editare.

Achitarea se efectuează la finalul ședinței foto, fie în numerar, fie prin inițierea unei transferuri bancare în ziua ședinței foto.

Vă mulțumim pentru alegerea făcută și abia așteptăm să ne vedem!

Monica: 0723132537
Marius: 0728187628