Informatii sedinta foto aniversare

Sedința foto de aniversare

Vă rugăm să citiți cu atenție întregul mesaj.

Ne vedem la studioul situat pe Str. Zării, nr. 13, etaj 1, interfon 1, sector 5, București (zona Cotroceni).

INFORMAȚII DE ORIENTARE

Imagini ale clădirii:
(https://mariusniculae.com/studio-foto-strada-zarii/)
Google Maps:
(https://maps.app.goo.gl/uyb6BCFUyrsRC2mM9?g_st=ic)

Vă rugăm să încercați să ajungeți cu 15 minute înainte de ora stabilită, poate chiar mai mult in orele aglomerate.
Parcarea poate fi o problemă, vă sfătuim să luați în considerare si acest aspect.

Fotografi: Marius și Monica

Dorim să colaborăm cu micuții voștri, așa că vă rugăm să vă asigurați că sunt odihniți. Vom captura cele mai autentice și inocente zâmbete în decoruri alese împreună cu voi.

Costumația sărbătoritului/sărbătoritei va fi pusă la dispoziție cu plăcere, dar în cazul în care doriți să aduceți și tort pentru aceste cadre, vă rugăm să aduceți și o ținută corespunzătoare.
Oferim ținute pentru băieți până la vârsta de 2 ani și pentru fete până la vârsta de 8 ani.
La ședința foto aniversară vor fi prezenți și părinții; vă sugerăm să îmbrăcați o singură ținută simplă și asortată, în nuanțe similare, recomandăm alb, bej, gri sau negru.

Răbdarea și energia copiilor sunt limitate, așadar nu garantăm mai mult de 3-4 decoruri/ținute la o ședință foto; timpul ideal de lucru pentru ei este de 30-45 de minute.
Este posibil ca micuții să nu coopereze cu fotografii (și nici cu părinții) în anumite situații; în aceste cazuri, nu ne asumăm nereușita ședinței foto, iar numărul fotografiilor livrate poate fi mai mic decât cel planificat.

În cazul în care doriți „Smash the cake” (tort), recomandăm un tort cu o greutate de aproximativ 1 kg și culori cât mai naturale sau pastelate, excluzând turcoazul și ciclamul.

Colaborăm cu cei de la Rapsodia pentru torturi; puteți găsi mai multe detalii pe pagina lor de Facebook: (https://www.facebook.com/Rapsodiashop)

Pentru a menține un mediu curat în studio, vă rugăm să lăsați încălțămintea de stradă la intrare sau să folosiți papucii disponibili.
În cadrul ședințelor noastre, recomandăm tălpile goale pentru toți membrii familiei sau, pantofi pentru toata familia, igenizati inclusiv pe talpa.

Pentru ca ședința foto să decurgă cât mai bine, vă rugăm să țineți cont de următoarele aspecte:
– Fotografiile sunt prelucrate în termen de max. 20 de zile lucrătoare.
– Evitați să faceți vaccinări cu câteva zile înainte de ședința foto.
– Dacă este posibil, asigurați-vă că micuții sunt odihniți și evitați agitația înainte de ședință.
– Durata ședinței foto rezervate de dumneavoastră este fixă și în funcție de aceasta se vor face celelalte programări. Preluarea la data ședinței foto se va face doar în limita timpului disponibil al fotografului și va implica costuri suplimentare proporționale cu timpul prelungit.
– Dacă oricare dintre membrii familiei suferă de afecțiuni care ar putea fi contagioase (răceală, gripă, enterocolită, tuse etc.), ședința foto va fi reprogramată obligatoriu în funcție de disponibilitatea în agendă sau persoana bolnavă nu va putea participa la ședința foto.
– În cazul în care ați ajuns la studio și unul dintre membri este bolnav, ședința foto va fi anulată pentru a nu pune în pericol alți copii care ajung la studio.
– Fotografiile suplimentare pot fi obținute contra cost. Acestea sunt furnizate în format JPG la prețul de 300 de lei.
– Veți primi între 55 și 60 de fotografii în funcție de pachetul ales, pe care le veți putea accesa dintr-o galerie online securizată cu parolă. Link-ul si parola pentru acces vor fi trimise pe adresa dvs. de e-mail.
– Dacă ședința foto este programată în weekend, se va aplica un tarif suplimentar de 100 de lei.
– Taxa pentru editarea urgentă în 2 zile lucrătoare este de 200 de lei.

Vă rugăm să luați în considerare că pentru a participa la ședința foto, membrii familiei extinse (bunicii, mătușile sau alte rude și prieteni) vor plăti un supliment de 50 de lei per persoană, taxa acoperind costurile de editare.

Achitarea se efectuează la finalul ședinței foto, fie în numerar, fie prin inițierea unei transferuri bancare în ziua ședinței foto.

Vă mulțumim pentru alegerea făcută și abia așteptăm să ne vedem!

– Monica: 0723132537
– Marius: 0728187628