Informatii sedinta foto familie

Sedința foto de familie

Vă rugăm să citiți cu atenție întregul mesaj.

Ne vedem la studioul situat pe Str. Zării, nr. 13, etaj 1, interfon 1, sector 5, București (zona Cotroceni).

INFORMAȚII DE ORIENTARE

Imagini ale clădirii:
(https://mariusniculae.com/studio-foto-strada-zarii/)

Google Maps:
(https://maps.app.goo.gl/uyb6BCFUyrsRC2mM9?g_st=ic)

Vă rugăm să încercați să ajungeți cu 15 minute înainte de ora stabilită, poate chiar mai mult in orele aglomerate.
Parcarea poate fi o problemă, vă sfătuim să luați în considerare si acest aspect.

Fotografi: Marius și Monica

Dorim să colaborăm cu micuții voștri, așa că vă rugăm să vă asigurați că sunt odihniți. Vom captura cele mai autentice și nevinovate zâmbete în decoruri alese împreună cu voi.

Oferim ținute pentru băieți până la vârsta de 2 ani, iar pentru fete asigurăm până la vârsta de 8 ani.

La ședința foto de familie vor fi prezenți și părinții; vă sugerăm să îmbrăcați o singură ținută simplă și asortată, în nuanțe similare, recomandăm alb, bej, gri sau negru.

Răbdarea și energia copiilor sunt limitate, motiv pentru care nu garantăm mai mult de 3-4 decoruri/ținute la o ședință foto; timpul ideal de lucru pentru ei este de 30-45 de minute.

Este posibil ca micuții voștri să nu coopereze cu fotograful (nici cu părinții), în situația aceasta nu ne asumăm nereușita ședinței foto, iar numărul fotografiilor livrate poate fi mai mic decât cel stabilit.

Pentru a menține un mediu curat în studio, este necesar să lăsați încălțămintea de stradă la intrare sau să folosiți papucii disponibili. În cadrul ședințelor noastre, recomandăm tălpile goale pentru toți membrii familiei sau, pantofi pentru toata familia, igenizati inclusiv pe talpa.

Pentru ca sesiunea foto să decurgă cât mai bine, vă rugăm să țineți cont de următoarele aspecte:
– Evitați să faceți vaccinări cu câteva zile înainte de ședința foto.
– Dacă este posibil, asigurați-vă că micuții sunt odihniți și evitați agitația bebelușului pe cât posibil.
– Durata ședinței foto rezervate de dumneavoastră este fixă și în funcție de aceasta se vor face celelalte programări; de aceea, vă rugăm să aveți în vedere că prelungirea acesteia se va face doar în limita timpului disponibil al fotografului și va implica costuri suplimentare direct proporționale cu timpul prelungit.
– Dacă oricare dintre membrii familiei suferă de afecțiuni care ar putea fi contagioase (răceală, gripă, enterocolită, tuse etc.), ședința foto va fi reprogramată obligatoriu în funcție de disponibilitatea în agendă sau persoana bolnavă nu va putea participa la ședința foto. În eventualitatea în care ați ajuns la studio și unul dintre membri este bolnav, sesiunea foto se va anula pentru a nu pune în pericol alți copii care ajung la studio.
– Fotografiile suplimentare pot fi obținute contra cost. Acestea sunt furnizate în format JPG la prețul de 300 lei.
Veți primi între 55 și 60 de fotografii în funcție de pachetul ales, pe care le veți putea accesa dintr-o galerie online securizată cu parolă. Link-ul si parola pentru acces vor fi trimise pe adresa dvs. de e-mail.
– Dacă ședința foto este programată în weekend, se va aplica un tarif suplimentar de 100 de lei.
– Prelucrarea fotografiilor se realizează în 20 de zile lucrătoare.
– Taxa pentru editarea urgentă în 2 zile lucrătoare este de 200 de lei.

Este necesar să știți că pentru a participa la o sesiune foto, membrii familiei extinse (bunici, mătuși sau alte rude și prieteni) vor plăti un supliment de 50 de lei per persoană, taxa acoperind costurile de editare.

Achitarea se efectuează la finalul ședinței foto, fie în numerar, fie prin inițierea unei transferuri bancare în ziua ședinței foto.

Vă mulțumim pentru alegerea făcută și abia așteptăm să ne vedem!

– Monica: 0723132537
– Marius: 0728187628