sedinte foto nou nascuti

Inocența bebelușului în ședințe foto nou născuți

Fiecare nou născut este o adevărată minune, iar pentru părinți o adevărată binecuvântare. În primele săptămâni de viață un nou născut transmite multa delicatețe, gingășie, vulnerabilitate și foarte multă inocență. Toate acestea fac din primele săptămâni de viață o perioada cu adevărat specială pentru părinți.

Daca vrei să ramai cu amintirea acestor prime săptămâni din viață bebelușului tău, atunci cu siguranță cea mai potrivita alegere o reprezintă o ședință foto profesională – https://mariusniculae.com/portofoliu/sedinte-foto-nou-nascuti/ în care nou născutul este în prim plan.

Există foarte mulți fotografi profesioniști care oferă servicii foto pentru astfel de ședințe foto nou născuți. Un astfel de fotograf pune la dispoziția clienților sai un studio foto profesional unde se poate organiza o ședință foto extrem de reușită. Întreg decorul și recuzită sunt gândite pentru a oferi bebelușului un spatiu primitor și călduros pentru că fotograful să surprindă cele mai reușite cadre cu cel mic.

sedinte foto nou nascuti

Ședință foto nou-născuți profesională

De asemenea, aparatul de fotografiat, accesoriile și elementele care contribuie la cea mai bună lumina, toate acestea sunt puse la dispoziție de fotograf. Fiecare client poate alege și o alta locație pentru o ședință foto nou născuți. Astfel de ședințe foto pot fi realizate fară niciun fel de problema și în aer liber, dar și în propria locuință a clientului.

Prin prisma experienței fotografului și a echipamentelor foarte moderne și performante, orice ședință foto în care un bebeluș este în prima plan vă fi un real succes. Rezultatul vă fi un set de fotografii pline de inocenta și delicatețe. Pe lângă ședință foto propriu-zisa atunci când apelezi la un fotograf profesionist vei beneficia și de prelucrarea profesionala a fotografiilor.

sedinte foto de nou nascut

Programarea

Ședințele foto cu un nou născut trebuie programate ( programează sedința ) cu câteva săptămâni în avans. Acest lucru este foarte important pentru că în ultimul timp astfel de ședințe foto nou născuți sunt tot mai căutate, iar fotografii sunt rezervați cu multe luni în avans.

Nu lăsa să treacă primele săptămâni din viață bebelușului tău fară să le imortalizezi în amintiri pentru tot restul vieții. Chiar daca fiecare părinte face propriile fotografii și poze, un fotograf profesionist iți poate pune la dispoziție adevărate tablouri de suflet. Fie că alegi să le înrămezi în căminul familial, fie că alegi să le faci sub forma unui album foto, aceste fotografii vor fi o reala moștenire pentru întreagă familie.

Urmărește-ne și pe Youtube pentru a viziona clipuri din timpul ședințelor foto.

Programează o ședință foto

Marius Niculae

Încă din 2005 sunt fotograf de familie și copii, organizez zilnic în studioul meu ședințe foto nou născuți, ședințe foto copii, ședințe foto bebeluși, ședințe foto de maternitate și de familie. Vă aștept cu drag!
Spread the love