fbpx

Intrebari frecvente sedinte foto

Intrebari frecvente sedinte foto

Transform in amintiri momente de bucurie si emotie si imi doresc ca toti cei cu care colaborez sa se simta confortabil si sa aiba la dispozitie toate detaliile necesare. Asa ca iata unele dintre cele mai frecvente intrebari care mi se adreseaza in activitatea mea de zi cu zi:

Vreau sa realizez o sedinta foto sau sa accesez un alt serviciu. Cum pot afla costurile?
Preturile sunt afisate pe acest site, la sectiunea „PRETURI”. Daca ai nevoie de lamuriri suplimentare, ma poti contacta pe e-mail, contact@mariusniculae.com sau la numarul de telefon: 0728 187 628.

Cu cat timp inainte este bine sa fac o programare?
Ma ajuta foarte mult sa stabilim cat mai din timp sedintele foto. Programul este destul de incarcat si riscam sa nu putem face sedinta foto la momentul oportun. Pentru sedintele foto de maternitate, programarea trebuie facuta pentru saptamanile 28-34 de sarcina. Ședinta foto de nou-nascut este ideal sa fie realizata in intervalul 8-12 zile de la nastere, asa ca programarea ar trebui stabilita, cu aproximatie, inca din timpul sarcinii si confirmata imediat dupa nastere.

De ce avem nevoie in timpul sesiunilor foto?
Studioul nostru dispune de o recuzita foarte bogata si de foarte multe variante de decoruri. Daca insa aveti dorinte speciale, le vom discuta in momentul programarii sedintei foto. Daca aveti obiecte personale amuzante sau cu semnificatie speciala pentru voi, le putem integra in sedinta foto. În rest, este obligatoriu sa aveti la voi multe zambete si autenticitate!

Cate poze primim?
Numarul de fotografii primite difera in functie de serviciul ales. In general vorbim insa de un minimum de 60 de poze. Toate acestea le stabilim insa pana la ultimul detaliu in momentul in care stabilim datele colaborarii.

Putem primi absolut toate pozele realizate?
Fotografiile realizate sunt cartea mea de vizita, asa ca imi rezerv drepul de a va oferi doar pozele de calitate foarte buna, care surprind cel mai bine momentul, emotia, oamenii!

Se poate achita o extra-taxa pentru a primi fotografiile mai rapid?
Din respect pentru fiecare client in parte, fotografiile sunt editate si predate in ordinea in care au fost realizate sedintele foto. Fotografiile editate se vor livra la 2-3 saptamani dupa sesiunea foto in format digital, intr-o galerie privata, protejata de o parola. Evident, timpul variaza in functie de amploarea fiecarui proiect in parte. Dar asteptarea va merita!

Pot primi fotografiile si in format printat?
Da, realizam si albume foto printate, pe hartie fotografica, iar pretul acestora difera in functie de marime si de numarul de pagini.

Ce drepturi am asupra pozelor pe care le primesc?
Fotografiile pot fi folosite pentru uz personal, de catre persoanele direct implicate in sedinta foto. In rest, drepturile de autor apartin fotografului, fapt de care trebuie sa tineti cont daca doriti sa le dati in folosinta unor terte persoane.

Spread the love